Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.03.09

Gil Hibben neves amerikai késtervező mester.

Híres egyedi tervezésű késeiről, amelyek között megtalálhatók dobókések, vadászkések, bowie kések és fantasy kések egyaránt.
1935-ben született, késtervezői pályája azonban 1964-ben indult be igazán, amikor már főállásban csak kések tervezésével és készítésével foglalkozott. Ő használt először 440C rozsdamentes acélt késkészítéshez. Hírneve fokozatosan nőtt, egyre több közös vállalkozásba fogott nagy cégekkel. Jelentős áttörést hozott pályájában, amikor Sylvester Stallone felkérte, hogy tervezzen modern bowie stílusú kést a Rambo filmekhez.

Ezt követően hosszú távú gyümölcsöző együttműködésbe kezdett a United Cutlery vállalattal, így a szélesebb körben is ismertté váltak a munkái.


Több híres filmben is feltűnnek a Gil Hibben által tervezett kések:

 • Spawn - Az ivadék
 • Mortal Kombat
 • Tökéletes fegyver
 • Született gyilkosok
 • Az Úszó erőd
 • Babylon 5
 • Star Trek
 • Feláldozhatók


Késtervezői munkásságának vitathatatlan mérföldköveit és egyben megkoronázását is jelentik az évfordulókra kiadott speciális kései, amelyekben megmutatja rendkívüli tudását és a kések iránti elhivatottságát és szeretetét.

A 65. évfordulóra készített kései hűen tükrözik ezen értékeket:

    

 

     

 

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

2022.10.26

2022-ben első alkalommal indultunk az Év Webshopja versenyen, a hazai webáruházak szakmai megmérettetésén.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a szakmai zsűri.

Nagy öröm számunkra, hogy az első megmérettetésünkön bejutottunk a TOP 100-ba, ezzel magunk mögé utasítva számos nagyobb versenytársunkat is. Bár dobogós helyet nem sikerült szereznünk, de ez a jelentős eredmény új lendületet ad nekünk, hogy továbbra is vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva fejlesszük szolgáltatásunkat és növeljük elégedett partnereink táborát. 

Nagy lelkesedéssel és új tervekkel vág bele csapatunk a 2023-as évbe.

 Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Kiszállítás

Házhozszállítás

1830 Napóleon szablya

1830 Napóleon szablya

1830 Napóleon szablya

Strapabíró, rendkívüli vágásképességű Cold Steel szablya 1055-ös acélból készült pengével.

 

•Szállítási költség: csomagpontba 1.390 Ft, házhozszállítással 1.590 Ft
(utánvét esetén + 400 Ft)
50.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

•Szállító futárszolgálat: GLS

Bővebben
Nincs raktáron
Ingyenes kiszállítás!
157 990 Ft
Átmeneti készlethiány.
A vásárlás után járó pontok: 1 106 pont

Részletek

Napóleon lovasságától rettegett egész Európa. Bár a lovak másodosztályúak voltak, a kardok mindig első osztályúak. A legkiválóbb műhelyekben készültek és a kor legjobb pengéjével rendelkeztek.

A Cold Steel által utángyártott közép súlyú szablya a lovasok által preferált fegyver volt. Rendkívüli vágóképessége mellett továbbra is alkalmas maradt szúrásokra. Olyan sikeres fegyver volt, hogy még miután Napóleon csillaga leáldozott, utána is sokáig hadrendben maradt, sőt még az Amerikai polgárháborúban is felbukkant mindkét oldalon. Alapjában véve a kinézete nagy mértékben megközelíti az 1860- Amerikai Könnyűlovassági Szablyát, de ez a verzió egy sokkal strapabíróbb darab. A vastag, enyhén görbített penge 1055-ös acélból készült, hosszú, széles vércsatornával megélezve, használható heggyel.

A markolat is hasonlóan jó minőségű. Fekete bőrrel van bevonva, a három sávos réz kosár erős kézvédelmet nyújt. Polírozott fém hüvellyel szállítjuk, amely a két függesztőnél fogva könnyen övre csatolható.1830 Napóleon szablya - specifikáció:

 • Teljes hossz: 99.06 cm
 • Pengehossz: 85,73 cm
 • Markolat hossz: 13,34 cm
 • Penge anyaga: 1055 acél
 • Tömege: 1055,6 g
 • Tok: Fém kardhüvely

Adatok

Gyártói cikkszám
88NS
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
1055 acél
Cikkszám
CS11169

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek