Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kiszállítás

Házhozszállítás

Üdvözöljük régi és új vásárlóinkat a megújult KARDKER webáruházban!

8 éve nyitott meg webáruházunk, azóta állunk folyamatosan vásárlóink szolgálatában. Úgy éreztük ideje megújulni, megszépülni, nem csak külsőleg, hanem funkcionálisan is.

Bízunk benne, hogy ezen az új felületen kellemesebb lesz a nézelődés és vásárlás.

A termékek folyamatos feltöltés alatt vannak, az áruház napról napra frissül és bővül. Az átmeneti időszakban türelmüket kérjük! Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön. 

All Terrain Chopper

All Terrain Chopper
All Terrain Chopper
All Terrain Chopper
All Terrain Chopper

All Terrain Chopper

Ez a machete a Cold Steel vágástesztek egyik legújabb csillaga. A fejsze után a legjobb vágóeszköz. Hihetetlen vágásteljesítményét csak személyesen látva lehet elhinni.
Bővebben
Nincs raktáron
18 390 Ft
Nem vásárolható!
A vásárlás után járó pontok: 129 pont

Részletek

 Ez a machete a Cold Steel vágástesztek egyik legújabb csillaga. A fejsze után a legjobb vágóeszköz. Hihetetlen vágásteljesítményét csak személyesen látva lehet elhinni. Hosszú széles pengéje élezett. Szinte bármit levág ami a dzungelben elénk kerülhet. Vállon vagy háton viselve a súlyelosztó tokjának köszönhetően kényelmesen viselhető, akár egész napon át sem fárasztó. Ennek kipróbálására több Cold Steel dolgozót is fölkértek, hogy viseljék több napon keresztül a munkában és a szabadidős tevékenység során. Szinte mindenhonnan az a viszajelzés jött, hogy egyáltalán nem volt fárasztó, és a teszt vége felé már annyira megszokták, hogy észre sem vették, hogy náluk van. 

 

Ezt a machetét a Cold Steel vezetője Lynn C. Thompson ausztráliában tesztelte valós körülmények között, és kijelenthető, hogy kiválóan szerepelt.Specifikáció:

Teljes hossz: 77,5 cm

Pengehossz: 54,6 cm

Pengevastagság: 0,28 cm

Penge anyaga: 1055 acél

Markolathossz: 22,9 cm

Markolat anyaga: polypropylén

Tömege: 1006,5 g

Tok: Cor-Ex™ tok

Adatok

Gyártói cikkszám
CST-97TMSTS
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
1055 acél
Cikkszám
CS85286

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!