Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.03.09

Gil Hibben neves amerikai késtervező mester.

Híres egyedi tervezésű késeiről, amelyek között megtalálhatók dobókések, vadászkések, bowie kések és fantasy kések egyaránt.
1935-ben született, késtervezői pályája azonban 1964-ben indult be igazán, amikor már főállásban csak kések tervezésével és készítésével foglalkozott. Ő használt először 440C rozsdamentes acélt késkészítéshez. Hírneve fokozatosan nőtt, egyre több közös vállalkozásba fogott nagy cégekkel. Jelentős áttörést hozott pályájában, amikor Sylvester Stallone felkérte, hogy tervezzen modern bowie stílusú kést a Rambo filmekhez.

Ezt követően hosszú távú gyümölcsöző együttműködésbe kezdett a United Cutlery vállalattal, így a szélesebb körben is ismertté váltak a munkái.


Több híres filmben is feltűnnek a Gil Hibben által tervezett kések:

  • Spawn - Az ivadék
  • Mortal Kombat
  • Tökéletes fegyver
  • Született gyilkosok
  • Az Úszó erőd
  • Babylon 5
  • Star Trek
  • Feláldozhatók


Késtervezői munkásságának vitathatatlan mérföldköveit és egyben megkoronázását is jelentik az évfordulókra kiadott speciális kései, amelyekben megmutatja rendkívüli tudását és a kések iránti elhivatottságát és szeretetét.

A 65. évfordulóra készített kései hűen tükrözik ezen értékeket:

    

 

     

 

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

2022.10.26

2022-ben első alkalommal indultunk az Év Webshopja versenyen, a hazai webáruházak szakmai megmérettetésén.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a szakmai zsűri.

Nagy öröm számunkra, hogy az első megmérettetésünkön bejutottunk a TOP 100-ba, ezzel magunk mögé utasítva számos nagyobb versenytársunkat is. Bár dobogós helyet nem sikerült szereznünk, de ez a jelentős eredmény új lendületet ad nekünk, hogy továbbra is vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva fejlesszük szolgáltatásunkat és növeljük elégedett partnereink táborát. 

Nagy lelkesedéssel és új tervekkel vág bele csapatunk a 2023-as évbe.

 Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Kiszállítás

Házhozszállítás

PONTGYŰJTÉS

Gyűjtsd a pontokat és vásárolj kedvezményesen!

Minden vásárlásod után pontokat írunk jóvá Neked, amelyeket a következő vásárlásaid alkalmával beválthatsz.

A megszerzett pontjaidat a profilodban követheted nyomon a Kedvezmények menüpontban.

 

Hogyan működik a pontgyűjtés?

A regisztrált felhasználók számára, a sikeres regisztrációt követően egy pontgyűjtő számlát nyitunk. A pontok automatikusan kerülnek a pontgyűjtő számládra minden befejezett vásárlás után. Minden termék után pontokat írunk jóvá, az egyes termékek után járó pontok a termékoldalon vannak feltüntetve (1 pont = 1 forint).

például:

         

Sőt,

amint regisztrálsz webáruházunkba, akkor rögtön jóváírunk 300 pontot a pontgyűjtő számládon! 

és amennyiben feliratkozol hírlevelünkre plusz 300 pontot adunk. 

Így már az első vásárlás alkalmával 600 Ft kedvezménnyel vásárolhatsz és a rendelés átvételét követően jóváírjuk a vásárlásod után járó pontokat is a következő vásárlásaidhoz.

 

Pontok felhasználása:

Megrendeléskor, a szállítási és fizetési módok alatt választhatod ki, hogy szeretnéd-e felhasználni fizetéskor a rendelkezésére álló pontjaidat vagy esetleg tovább gyűjtöd.

        

Tudnivalók:

- a pontok gyűjtésére és felhasználására minden regisztrált vásárlónk jogosult

- pontjaidat a jóváírástól számítva fél évig (180 napig) felhasználhatod

- kedvezményre beváltható pontok minimum értéke 100 összegyűjtött pont

- 5.000 Ft feletti megrendelés esetén használhatóak fel a pontok

 

Amennyiben a megrendelt terméket nem kerül átvételre vagy eláll a megrendelő a vásárlástól, akkor a vásárlás után járó pontokat nem áll módunkban jóváírni a pontgyűjtő számlán, illetve a megrendeléskor felhasznált pontokat nem áll módunkban visszatölteni a megrendelő egyenlegére.