Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

2022.10.26

2022-ben első alkalommal indultunk az Év Webshopja versenyen, a hazai webáruházak szakmai megmérettetésén.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a szakmai zsűri.

Nagy öröm számunkra, hogy az első megmérettetésünkön bejutottunk a TOP 100-ba, ezzel magunk mögé utasítva számos nagyobb versenytársunkat is. Bár dobogós helyet nem sikerült szereznünk, de ez a jelentős eredmény új lendületet ad nekünk, hogy továbbra is vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva fejlesszük szolgáltatásunkat és növeljük elégedett partnereink táborát. 

Nagy lelkesedéssel és új tervekkel vág bele csapatunk a 2023-as évbe.

 Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Böker Plus V-42

Böker Plus V-42
Böker Plus V-42
Böker Plus V-42
Böker Plus V-42
Böker Plus V-42
Böker Plus V-42
Böker Plus V-42
Böker Plus V-42

Böker Plus V-42

V-42 harci kés bőr markolattal. Gyűjtői darab.

 

•Szállítási költség: csomagpontba 1.390 Ft, házhozszállítással 1.590 Ft
(utánvét esetén + 400 Ft)
50.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

•Szállító futárszolgálat: GLS

Bővebben
Várható szállítási idő :
2023.01.31
További adatok
Raktáron
Ingyenes kiszállítás!
55 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 391 pont

Részletek

1942-ben hozták létre „az Ördög Brigádja” néven híressé vált különleges alakulatot amerikai és kanadai katonákból, melynek elsődleges feladata volt az ellenséges vonalak mögötti harc. Sok a II. világháború után létrehozott különleges alakulat innen eredeztethető. Az éjszakai akciók során arcukat feketére mázolva álcázták magukat, - talán először alkalmazva ezt a történelemben - ezért az ellenség “Schwarze Teufel” (azaz fekete ördög) néven emlegette őket, ami bizonyítja hogy ezt a relatíve kis alakulatot mennyire tisztelték. 1943-ban és 44-ben Olaszországban és Franciaországban sok sikeres bevetést hajtottak végre, amellyel sikeresen befolyásolták a háború végkimenetelét. Fontos felszerelése volt az alakulatnak a V-42 harci kés, amelyet kimondottan ennek az alakulatnak terveztek és része volt a közelharc kiképzésnek. 

A markolat anyaga préselt bőr, amely különlegesen kialakított gombban végződik. Vékony bőrréteg van a kézvédő belső felén, hogy megóvja a kezet a sérüléstől szúrás közben. Az abban az időben foszfáttal kezelt penge mindkét oldalon élezett pengével rendelkezik. A legendás tőr az Egyesült Államok különleges alakulatának emblémájával van díszítve. 
Ez a gyűjtői darab nem csak a lelógó eredeti bőrtokkal érkezik, hanem az egység lándzsahegy alakú felvarrójával, és német nyelvű matricával  “Das dicke Ende kommt noch” (a szörnyű vég hamarosan eljő), amelyet a házakra, épületekre, ajtókra és gépjárművekre ragasztottak, hogy demoralizálják a német csapatokat.


Böker Plus V-42 - specifikáció:

  • Teljes hossz: 30,4 cm
  • Pengehossz: 17,8 cm
  • Penge anyaga: SK-5 acél
  • Penge jellege: sima
  • Pengevastagság: 0,5 cm
  • Tömege: 196 g
  • Tok: bőr

Adatok

Gyártó
Böker
Penge anyaga
SK5 acél
Cikkszám
BO93059

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek