Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.10.27

A 2022-ben a TOP 100 legjobb webáruház közé jutott be a Kardker Webáruház az Év Webshopja versenyen a szakmai zsűri döntése alapján.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a zsűri.

2023-ban már több, mint 1000 webáruház nevezett a versenyre, így nagy megtiszteltetés, hogy webáruházunk a TOP 30 legjobb közé került. 

Ez egy nagyon fontos visszajelzés számunkra, amelyet vásárlóink is folyamatosan közvetítenek felénk, hogy az előző évhez képet is sokat fejlődtünk és növekedtünk  A vevőkiszolgálásunk javításába és a vásárlói élmény növelésébe fektetett munka mellett az általunk biztosított szakmai támogatás és segítségnyújtás is rendkívül fontos szempont, amelyet TikTok csatornánk ezévi elindításával újabb felületre terjesztettünk ki.


Nagy öröm és megtiszteltetés a TOP 30 legjobb webáruház közé kerülni, de ami még ennél is fontosabb, hogy vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva folytassuk a megkezdett munkát és valósítsuk meg legújabb terveinket.

2023.03.09

Gil Hibben neves amerikai késtervező mester.

Híres egyedi tervezésű késeiről, amelyek között megtalálhatók dobókések, vadászkések, bowie kések és fantasy kések egyaránt.
1935-ben született, késtervezői pályája azonban 1964-ben indult be igazán, amikor már főállásban csak kések tervezésével és készítésével foglalkozott. Ő használt először 440C rozsdamentes acélt késkészítéshez. Hírneve fokozatosan nőtt, egyre több közös vállalkozásba fogott nagy cégekkel. Jelentős áttörést hozott pályájában, amikor Sylvester Stallone felkérte, hogy tervezzen modern bowie stílusú kést a Rambo filmekhez.

Ezt követően hosszú távú gyümölcsöző együttműködésbe kezdett a United Cutlery vállalattal, így a szélesebb körben is ismertté váltak a munkái.


Több híres filmben is feltűnnek a Gil Hibben által tervezett kések:

 • Spawn - Az ivadék
 • Mortal Kombat
 • Tökéletes fegyver
 • Született gyilkosok
 • Az Úszó erőd
 • Babylon 5
 • Star Trek
 • Feláldozhatók


Késtervezői munkásságának vitathatatlan mérföldköveit és egyben megkoronázását is jelentik az évfordulókra kiadott speciális kései, amelyekben megmutatja rendkívüli tudását és a kések iránti elhivatottságát és szeretetét.

A 65. évfordulóra készített kései hűen tükrözik ezen értékeket:

    

 

     

 

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Böker Plus V-42

Böker Plus V-42
Böker Plus V-42
Böker Plus V-42
Böker Plus V-42
Böker Plus V-42
Böker Plus V-42
Böker Plus V-42
Böker Plus V-42

Böker Plus V-42

V-42 harci kés bőr markolattal. Gyűjtői darab.

 

Szállítási költség: csomagpontba 1.490 Ft, házhozszállítással 1.990 Ft
(utánvét esetén + 500 Ft)
50.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

Szállító futárszolgálat: GLS

Személyes átvételi lehetőség Jászberényben.

Bővebben
Várható szállítási idő :
2024.06.14
További adatok
Raktáron
Ingyenes kiszállítás!
55 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 391 pont

Részletek

1942-ben hozták létre „az Ördög Brigádja” néven híressé vált különleges alakulatot amerikai és kanadai katonákból, melynek elsődleges feladata volt az ellenséges vonalak mögötti harc. Sok a II. világháború után létrehozott különleges alakulat innen eredeztethető. Az éjszakai akciók során arcukat feketére mázolva álcázták magukat, - talán először alkalmazva ezt a történelemben - ezért az ellenség “Schwarze Teufel” (azaz fekete ördög) néven emlegette őket, ami bizonyítja hogy ezt a relatíve kis alakulatot mennyire tisztelték. 1943-ban és 44-ben Olaszországban és Franciaországban sok sikeres bevetést hajtottak végre, amellyel sikeresen befolyásolták a háború végkimenetelét. Fontos felszerelése volt az alakulatnak a V-42 harci kés, amelyet kimondottan ennek az alakulatnak terveztek és része volt a közelharc kiképzésnek. 

A markolat anyaga préselt bőr, amely különlegesen kialakított gombban végződik. Vékony bőrréteg van a kézvédő belső felén, hogy megóvja a kezet a sérüléstől szúrás közben. Az abban az időben foszfáttal kezelt penge mindkét oldalon élezett pengével rendelkezik. A legendás tőr az Egyesült Államok különleges alakulatának emblémájával van díszítve. 
Ez a gyűjtői darab nem csak a lelógó eredeti bőrtokkal érkezik, hanem az egység lándzsahegy alakú felvarrójával, és német nyelvű matricával  “Das dicke Ende kommt noch” (a szörnyű vég hamarosan eljő), amelyet a házakra, épületekre, ajtókra és gépjárművekre ragasztottak, hogy demoralizálják a német csapatokat.


Böker Plus V-42 - specifikáció:

 • Teljes hossz: 30,4 cm
 • Pengehossz: 17,8 cm
 • Penge anyaga: SK-5 acél
 • Penge jellege: sima
 • Pengevastagság: 0,5 cm
 • Tömege: 196 g
 • Tok: bőr

Adatok

Gyártó
Böker
Penge anyaga
SK5 acél
Cikkszám
BO93059

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek