Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kiszállítás

Házhozszállítás

Üdvözöljük régi és új vásárlóinkat a megújult KARDKER webáruházban!

8 éve nyitott meg webáruházunk, azóta állunk folyamatosan vásárlóink szolgálatában. Úgy éreztük ideje megújulni, megszépülni, nem csak külsőleg, hanem funkcionálisan is.

Bízunk benne, hogy ezen az új felületen kellemesebb lesz a nézelődés és vásárlás.

A termékek folyamatos feltöltés alatt vannak, az áruház napról napra frissül és bővül. Az átmeneti időszakban türelmüket kérjük! Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön. 

Bushman Bowie

Bushman Bowie
Bushman Bowie
Bushman Bowie
Bushman Bowie
Bushman Bowie
Bushman Bowie
Bushman Bowie
Bushman Bowie

Bushman Bowie

Ellentétben a legtöbb üreges markolatú túlélőkéssel a Bushman® markolata és pengéje között nincs olyan toldás vagy összeillesztés, amely mechanikai rögzítést igényel.
Bővebben
Raktáron
13 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 98 pont

Részletek

Ellentétben a legtöbb üreges markolatú túlélőkéssel a Bushman® markolata és pengéje között nincs olyan toldás vagy összeillesztés, amely mechanikai rögzítést igényel. A Bushman® integrált markolata hidegen kovácsolt 2,5 mm vastag SK-5 magas széntartalmú acélból. Minden Bushman® kés extra vékony élre van csiszolva és borotvaélesre élesítve. Üreges markolata lehetővé teszi a legkülönfélébb hasznos dolgok elhelyezését. A penge kialakítása lehetővé teszi a nyúzástól kezdve a legkülönfélébb szúró és vágó munkák tökéletes elvégzését. 2013-tól Secure-Ex tokkal kerül forgalomba, amely tartalmaz egy tűzgyújtót is.
Specifikáció:

Teljes hossz: 31,2 cm

Pengehossz: 17,8 cm

Pengevastagság: 0,25 cm

Penge anyaga: SK-5acél

Penge jellege: sima

Tömege: 286 g

Tok: Secure-Ex, tűzkővel

Adatok

Gyártói cikkszám
95BBUSK
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
SK5 acél
Cikkszám
CS85480

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!