Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kiszállítás

Házhozszállítás

Üdvözöljük régi és új vásárlóinkat a megújult KARDKER webáruházban!

8 éve nyitott meg webáruházunk, azóta állunk folyamatosan vásárlóink szolgálatában. Úgy éreztük ideje megújulni, megszépülni, nem csak külsőleg, hanem funkcionálisan is.

Bízunk benne, hogy ezen az új felületen kellemesebb lesz a nézelődés és vásárlás.

A termékek folyamatos feltöltés alatt vannak, az áruház napról napra frissül és bővül. Az átmeneti időszakban türelmüket kérjük! Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön. 

Bushman

Bushman
Bushman
Bushman
Bushman
Bushman
Bushman

Bushman

Ellentétben a legtöbb üreges markolatú túlélőkéssel a Bushman® markolata és pengéje között nincs olyan toldás vagy összeillesztés, amely mechanikai rögzítést igényel. A Bushman® integrált markolata hidegen kovácsolt 2,5 mm vastag SK-5 magas széntartalmú a
Bővebben
Raktáron
13 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 98 pont

Részletek

Ellentétben a legtöbb üreges markolatú túlélőkéssel a Bushman® markolata és pengéje között nincs olyan toldás vagy összeillesztés, amely mechanikai rögzítést igényel. A Bushman® integrált markolata hidegen kovácsolt 2,5 mm vastag SK-5 magas széntartalmú acélból. A kész kés a markolat és a penge is hőkezelésnek van alávetve amely 54 HRC keménységet eredményez. Teszteléseknél kimutatták, hogy a markolat és a penge találkozása több mint 2 tonna terhelést is kibírt.


Specifikáció:

Teljes hossz: 31 cm

Pengehossz: 18 cm

Pengevastagság: 0,25 cm

Penge anyaga: SK-5acél

Penge jellege: sima

Tömege: 286 g

Tok: Secure-Ex, tűzkővel

Adatok

Gyártói cikkszám
95BUSK
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
SK5 acél
Cikkszám
CS85481

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!