Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.03.09

Gil Hibben neves amerikai késtervező mester.

Híres egyedi tervezésű késeiről, amelyek között megtalálhatók dobókések, vadászkések, bowie kések és fantasy kések egyaránt.
1935-ben született, késtervezői pályája azonban 1964-ben indult be igazán, amikor már főállásban csak kések tervezésével és készítésével foglalkozott. Ő használt először 440C rozsdamentes acélt késkészítéshez. Hírneve fokozatosan nőtt, egyre több közös vállalkozásba fogott nagy cégekkel. Jelentős áttörést hozott pályájában, amikor Sylvester Stallone felkérte, hogy tervezzen modern bowie stílusú kést a Rambo filmekhez.

Ezt követően hosszú távú gyümölcsöző együttműködésbe kezdett a United Cutlery vállalattal, így a szélesebb körben is ismertté váltak a munkái.


Több híres filmben is feltűnnek a Gil Hibben által tervezett kések:

 • Spawn - Az ivadék
 • Mortal Kombat
 • Tökéletes fegyver
 • Született gyilkosok
 • Az Úszó erőd
 • Babylon 5
 • Star Trek
 • Feláldozhatók


Késtervezői munkásságának vitathatatlan mérföldköveit és egyben megkoronázását is jelentik az évfordulókra kiadott speciális kései, amelyekben megmutatja rendkívüli tudását és a kések iránti elhivatottságát és szeretetét.

A 65. évfordulóra készített kései hűen tükrözik ezen értékeket:

    

 

     

 

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

2022.10.26

2022-ben első alkalommal indultunk az Év Webshopja versenyen, a hazai webáruházak szakmai megmérettetésén.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a szakmai zsűri.

Nagy öröm számunkra, hogy az első megmérettetésünkön bejutottunk a TOP 100-ba, ezzel magunk mögé utasítva számos nagyobb versenytársunkat is. Bár dobogós helyet nem sikerült szereznünk, de ez a jelentős eredmény új lendületet ad nekünk, hogy továbbra is vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva fejlesszük szolgáltatásunkat és növeljük elégedett partnereink táborát. 

Nagy lelkesedéssel és új tervekkel vág bele csapatunk a 2023-as évbe.

 Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Kiszállítás

Házhozszállítás

Christus Imperat Rapier

5 (1 vélemény)
Christus Imperat Rapier
Christus Imperat Rapier
Christus Imperat Rapier
Christus Imperat Rapier
Christus Imperat Rapier
Christus Imperat Rapier
Christus Imperat Rapier
Christus Imperat Rapier
Christus Imperat Rapier
Christus Imperat Rapier

Christus Imperat Rapier

5 (1 vélemény)
Rendkívül dekoratív és funkcionális kard.
A penge ricasso része mindkét oladalon gravírozott és a következő felirat szerepel rajta: "CHRISTUS IMPERAT" - azaz Krisztus parancsol.

 

Szállítási költség: csomagpontba 1.390 Ft, házhozszállítással 1.590 Ft
(utánvét esetén + 400 Ft)
50.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

Szállító futárszolgálat: GLS

Bővebben
Nincs raktáron
Ingyenes kiszállítás!
158 990 Ft
Átmeneti készlethiány.
A vásárlás után járó pontok: 1 113 pont

Részletek

Rendkívül dekoratív és funkcionális kard. A kard eredeti példánya a brit Royal Armouries haditechnikai múzeumben található (a korábbi londoni Tower börtön). A kosár kialakítása igényes és dekoratív, mindamellett funkcionális is, megfelelően védi a kezet a támadásoktól. Az első védőlemezek át vannak lyukasztva a tömeg csökkentése miatt. Dekoratív madár motívum jelenik meg rajta a lombok között. A hajlított fém kézvédő tökéletesen védi a kezet és az előre hajló szárny alkalmassá teszi nem csak a védekezésre, de az ellenséges penge elfogására/hárítására is. A nehéz kardgomb megfelelő egyensúlyt biztosít a kard forgatásához. A penge ricasso része mindkét oladalon gravírozott és a következő felirat szerepel rajta: "CHRISTUS IMPERAT" - azaz Krisztus parancsol. A kard renkívüli kidolgozottsága és dekoratív megjelenése tökéletes dísszé varázsolja bármely otthonba vagy gyűjteménybe, mindamellett egy teljesen funkcionális kard.


Christus Imperat Rapier - specifikáció:

 • Hossza: 119,4 cm
 • Penge hossz: 102,9 cm
 • Penge szélessége: 2,5 cm
 • Penge vastagsága: 4,7 mm
 • Penge anyaga: 1065 acél


Adatok

Gyártói cikkszám
501471
Gyártó
Windlass Steelcrafts
Penge anyaga
1065 acél
Cikkszám
WS40995

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Dr. Tóth János
2022.06.08
Az IMPERAT azt jelenti, hogy URALKODIK.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek