Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Dragon Walking Stick sétapálca

Dragon Walking Stick sétapálca
Dragon Walking Stick sétapálca
Dragon Walking Stick sétapálca
Dragon Walking Stick sétapálca

Dragon Walking Stick sétapálca

A kínai mitológiában a sárkány rendkívül fontos szerepet tölt be. Egyrészt az ember segítőjeként jelenik meg idegen világokban másrészről a kínai állam erejének a megtestesítője. Az európai mitológiában szintén megjelenik a sárkány.

Bővebben
Nincs raktáron
32 590 Ft
Átmeneti készlethiány.
A vásárlás után járó pontok: 228 pont

Részletek

A kínai mitológiában a sárkány rendkívül fontos szerepet tölt be. Egyrészt az ember segítőjeként jelenik meg idegen világokban másrészről a kínai állam erejének a megtestesítője. Az európai mitológiában szintén megjelenik a sárkány. Itt általában a gonoszt testesíti meg akivel megküzd a lovag, hogy elnyerje a királylány kezét.
A sárkány minden kultúrában rendkívüli erővel megáldott teremtmény akit tisztelet övez. Éppen ezért esett a Cold Steel választása is a sárkány motívumra a sétapálca tervezésekor. A mintát a Cold Steel vezetőjének Lynn C. Thompsonnak a magángyűjteményében szóló részletes faragású sárkány sétapálca szolgáltatta. A végeredmény rendkívül dekoratív lett. A sárkány pikkelyei végigfutnak a pálca teljes hosszán.
A sétapálca a legerősebb polipropilénből készült fröccsöntési eljárással. A pálca ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben és lényegében elpusztíthatatlan. Funkcióját sétapálcaként tökéletesen betölti, de rendkívüli strapabírósága egy önvédelmi szituációban is nélkülözhetetlen társsá teszi.


Dragon Walking Stick sétapálca - specifikáció:

  • Teljes hossz: 110,3 cm
  • Fej hossz: 11,7 cm
  • Tömege: 680 g

Adatok

Gyártói cikkszám
91PDRZ
Gyártó
Cold Steel
Cikkszám
CS82246

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!