Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.10.27

A 2022-ben a TOP 100 legjobb webáruház közé jutott be a Kardker Webáruház az Év Webshopja versenyen a szakmai zsűri döntése alapján.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a zsűri.

2023-ban már több, mint 1000 webáruház nevezett a versenyre, így nagy megtiszteltetés, hogy webáruházunk a TOP 30 legjobb közé került. 

Ez egy nagyon fontos visszajelzés számunkra, amelyet vásárlóink is folyamatosan közvetítenek felénk, hogy az előző évhez képet is sokat fejlődtünk és növekedtünk  A vevőkiszolgálásunk javításába és a vásárlói élmény növelésébe fektetett munka mellett az általunk biztosított szakmai támogatás és segítségnyújtás is rendkívül fontos szempont, amelyet TikTok csatornánk ezévi elindításával újabb felületre terjesztettünk ki.


Nagy öröm és megtiszteltetés a TOP 30 legjobb webáruház közé kerülni, de ami még ennél is fontosabb, hogy vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva folytassuk a megkezdett munkát és valósítsuk meg legújabb terveinket.

2023.03.09

Gil Hibben neves amerikai késtervező mester.

Híres egyedi tervezésű késeiről, amelyek között megtalálhatók dobókések, vadászkések, bowie kések és fantasy kések egyaránt.
1935-ben született, késtervezői pályája azonban 1964-ben indult be igazán, amikor már főállásban csak kések tervezésével és készítésével foglalkozott. Ő használt először 440C rozsdamentes acélt késkészítéshez. Hírneve fokozatosan nőtt, egyre több közös vállalkozásba fogott nagy cégekkel. Jelentős áttörést hozott pályájában, amikor Sylvester Stallone felkérte, hogy tervezzen modern bowie stílusú kést a Rambo filmekhez.

Ezt követően hosszú távú gyümölcsöző együttműködésbe kezdett a United Cutlery vállalattal, így a szélesebb körben is ismertté váltak a munkái.


Több híres filmben is feltűnnek a Gil Hibben által tervezett kések:

 • Spawn - Az ivadék
 • Mortal Kombat
 • Tökéletes fegyver
 • Született gyilkosok
 • Az Úszó erőd
 • Babylon 5
 • Star Trek
 • Feláldozhatók


Késtervezői munkásságának vitathatatlan mérföldköveit és egyben megkoronázását is jelentik az évfordulókra kiadott speciális kései, amelyekben megmutatja rendkívüli tudását és a kések iránti elhivatottságát és szeretetét.

A 65. évfordulóra készített kései hűen tükrözik ezen értékeket:

    

 

     

 

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Gustav II. Rapier

Gustav II. Rapier
Gustav II. Rapier
Gustav II. Rapier
Gustav II. Rapier
Gustav II. Rapier
Gustav II. Rapier

Gustav II. Rapier

II. Gusztáv Adolf svéd király kardjának hű mása edzett magas széntartalmú acél pengével.


 

Szállítási költség: csomagpontba 1.490 Ft, házhozszállítással 1.990 Ft
(utánvét esetén + 500 Ft)
50.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

Szállító futárszolgálat: GLS

Személyes átvételi lehetőség Jászberényben.

Bővebben
Várható szállítási idő :
2024.06.14
További adatok
Raktáron
Ingyenes kiszállítás!
205 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 442 pont

Részletek

II. Gusztáv Adolf svéd király 1611-ben, alig 17 évesen lépett trónra. A svédek egyik legsikeresebb uralkodója volt, sikeres hadjáratokat folytatott, amelynek során fontos kikötőket szerzett Svédország számára. 1630-ban belépett a 30 éves háborúba is a katolikus Habsburgok ellen. A Habsburgok legfőbb ellensége, a franciák támogatásával a svéd csapatok egyészen Bajorországig jutottak. Sok sikeres győzelem után 1632-ben a lützeni csatában esett el.

Ez a kard a király fegyverének a hű reprodukciója edzett magas széntartalmú pengével. A markolat és a kosár hű mása az eredeti kardnak, a penge edzett, éles, rugalmas. A kard kiválóan kiegyensúlyozott.

 

Gustav II. Rapier - specifikáció:

 • Teljes hossz: 115 cm
 • Pengehossz: 93 cm
 • Egyensúlypont: 12,7 cm-re a kézvédőtől
 • Pengeszélesség a kézvédőnél: 1,9 cm
 • Pengeszélesség a hegynél: 1 cm
 • Pengevastagság a kézvédőnél: 0,64 cm
 • Pengevastagság a hegynél: 0,25 cm
 • Markolat: dróttal tekercselt
 • Tömege: 1049 g
 • Hüvely: bőr kardhüvely

Adatok

Gyártói cikkszám
SH2206
Gyártó
Hanwei
Penge anyaga
magas széntartalmú acél
Cikkszám
HWSH2206

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek