Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Sosem volt még ilyen könnyű az ajándékozás! Lepje meg szeretteit, barátait online ajándékutalvánnyal!

    

Johannita lovag kard

Johannita lovag kard
Johannita lovag kard
Johannita lovag kard
Johannita lovag kard
Johannita lovag kard
Johannita lovag kard

Johannita lovag kard

A kard a híres tervező Bruce Brookhart munkája nyomán született újjá. A jól kiegyensúlyozott magas széntartalmú acél penge közepén vércsatorna található, amely könnyíti a pengét és gyors vágásokat, szúrásokat tesz lehetővé akár lóháton akár gyalogosan.
Bővebben
Rendelhető
Ingyenes kiszállítás!
Szállítási idő 6-8 munkanap
222 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 561 pont

Részletek

A Johannita vagy Máltai Lovagrend elsődlegesen gyógyító feladatokra jött létre a XI. században. Sokáig csak gyógyító feladatokkal foglalkoztak, de a XII. századtól fokozatosan bekapcsolódtak a Szent Földön a zarándokok védelmébe. Ezt követően a rend katonai funkciója legalább annyira fontossá vált mint a gyógyító funkciója. A szentföldi harcok során rész vettek a keresztes hadjáratokban. A teljes vereséget követően erlőször Rodoszra vonultak vissza, majd Rodosz elvesztése után megkapták Máltát, ahol jelentős erődítményrendszert emeltek és több kórházat is fenntartottak. A török sereg a Máltai erődítményt is többször megostromolta, de a lovagok sikerrel védték meg.

A kard a híres tervező Bruce Brookhart munkája nyomán született újjá. A jól kiegyensúlyozott magas széntartalmú acél penge közepén vércsatorna található, amely könnyíti a pengét és gyors vágásokat, szúrásokat tesz lehetővé akár lóháton akár gyalogosan. A nagyméretű kardgomb jó ellensúlyként funkcionál, az előre hajló keresztvas jó védelmet biztosít a kéznek. A penge anyaga teljesen végigfut a markolat alatt ezáltal a kard rendkívül erős. A bőrrel bevont markolat biztos fogást nyújt, hogy a kard tényleg a kar meghosszabbításának érződjön.

A hozzá passzoló >társtőr remekül kiegészíti a kardot és elengedhetetlen közelharci fegyver. 

A kard és a tőr is dekoratív fekete bőrrel bevont fa hüvellyel érkezik, sugározzák magukból a lovagrend fő célkitűzéseit az elesettek védelmét és a gonoszok megbüntetését.


Johannita lovag kard - specifikáció:

  • Teljes hossz: 102,87 cm
  • Pengehossz: 84,45 cm
  • Penge anyaga: 5160 acél
  • Markolathossz: 11,75 cm
  • Markolat: keményfa
  • Tömege: 1420 g

Adatok

Cikkszám
LA40588

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kapcsolódó termékek