Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kiszállítás

Házhozszállítás

Üdvözöljük régi és új vásárlóinkat a megújult KARDKER webáruházban!

8 éve nyitott meg webáruházunk, azóta állunk folyamatosan vásárlóink szolgálatában. Úgy éreztük ideje megújulni, megszépülni, nem csak külsőleg, hanem funkcionálisan is.

Bízunk benne, hogy ezen az új felületen kellemesebb lesz a nézelődés és vásárlás.

A termékek folyamatos feltöltés alatt vannak, az áruház napról napra frissül és bővül. Az átmeneti időszakban türelmüket kérjük! Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön. 

Leatherneck Tanto D2

Leatherneck Tanto D2
Leatherneck Tanto D2
Leatherneck Tanto D2
Leatherneck Tanto D2

Leatherneck Tanto D2

Pengéje tanto penge kiemelkedő éltartással és keménységgel rendelkező D2 szerszámacélból készült korrózióálló bevonattal kezelve.
Bővebben
Raktáron
39 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 280 pont

Részletek

A "Leatherneck "- bőrnyakú szó 1776 óta egyet jelent az Amerikai Tengerészgyalogsággal, mikor a kongresszus utasította a tengerészgyalogosokat, hogy vastag bőr gallért viseljenek. Ennek a gallérnak két funkciója volt. Egyrészt védte a nyakat a kardvágásoktól, másrészröl rákényszerítette viselőjét, hogy emelt fővel közlekedjen, mivel abban az időben ez felelt meg a kor elvárásainak. A Cold Steeel ezt a sorozatot nekik ajánlja elismerésként hőstetteikért és áldozataikért a csatatéren és azon túl. Pengéje tanto penge kiemelkedő éltartással és keménységgel rendelkező D2 szerszámacélból készült korrózióálló bevonattal kezelve. Kézi csiszolású és kb. 17,8 cm hosszú. Keresztvasa védi a kezet a pengére csúszástól. A markolat anyaga  Kraton® amely teljesen körbe veszi a fémet, amely végig fut a markolaton. Biztos és kényelmes fogást nyújt. Fém gombban végződik, amellyel kalapács erejű ütések mérhetők. A biztonságos szállításhoz elengedhetetlen Secure-Ex tokkal szállítjuk.


Specifikáció:

Teljes hossz: 30,5 cm

Pengehossz: 17,8 cm

Pengevastagság: 0,5 cm

Penge anyaga: D2 acél

Penge jellege: sima

Markolathossz: 12,7 cm

Tömege: 357 g

Markolata: Kraton

Tok: Secure-Ex

Adatok

Gyártói cikkszám
39LSFCT
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
D2 szerszámacél
Cikkszám
CS86365

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!