Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kiszállítás

Házhozszállítás

Üdvözöljük régi és új vásárlóinkat a megújult KARDKER webáruházban!

8 éve nyitott meg webáruházunk, azóta állunk folyamatosan vásárlóink szolgálatában. Úgy éreztük ideje megújulni, megszépülni, nem csak külsőleg, hanem funkcionálisan is.

Bízunk benne, hogy ezen az új felületen kellemesebb lesz a nézelődés és vásárlás.

A termékek folyamatos feltöltés alatt vannak, az áruház napról napra frissül és bővül. Az átmeneti időszakban türelmüket kérjük! Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön. 

MAA Grosse Messer

MAA Grosse Messer
MAA Grosse Messer
MAA Grosse Messer
MAA Grosse Messer

MAA Grosse Messer

A hatékony önvédelem a múlt századokban az életben maradás alapfeltétele volt. Ennek volt egyszerű ámde hatékony eszköze ez a rendkívüli kard.
Bővebben
Rendelhető
Ingyenes kiszállítás!
115 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 812 pont

Részletek

 Úgy is ismert németül mint "Großes Messer". A Nagy Kés Európa középső és északi részében volt honos még a nemesek és jobbágyok idejében, mikor sokan bízták az életük és otthonuk védelmét erre a fegyverre amikor banditák útonállók, tolvajok és rablók háborgatták a békés vidéket. A széles penge és a nagy markolat lehetővé tette másfél és kétkezes kardként történő használatát. Képes volt a gyűrűpáncél átvágására, vagy akár egy ember kettévágására egyetlen csapással.

A Cold Steel interpretációja ennek az egyszerű de hatékony fegyvernek 1055-ös acélból készült. Olyan éles, hogy képes egy telefonkönyv szétvágására is egyetlen csapással. A keresztvas és a kardgomb kezelt acélból készült, a markolatban a fém végig megy és rózsafával van burkolva. A kényelem és a biztonság kedvéért a Nagy Kés bőr borítású fa hüvellyel kerül forgalomba. Ez szintén kezelt fémmel van erősítve, hogy passzoljon a kardgombhoz.Specifikáció:

Teljes hossz: 107,32 cm

Pengehossz: 81,28 cm

Markolat hossz: 26,04 cm, rózsafa

Penge anyaga: 1055 acél

Tömege: kb. 1740 g

Tok: Bőr borítású fa hüvely, kezelt fém erősítéssel
Adatok

Gyártói cikkszám
CS-88GMSM
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
1055 acél
Cikkszám
CS86003

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!