Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kiszállítás

Házhozszállítás

Üdvözöljük régi és új vásárlóinkat a megújult KARDKER webáruházban!

8 éve nyitott meg webáruházunk, azóta állunk folyamatosan vásárlóink szolgálatában. Úgy éreztük ideje megújulni, megszépülni, nem csak külsőleg, hanem funkcionálisan is.

Bízunk benne, hogy ezen az új felületen kellemesebb lesz a nézelődés és vásárlás.

A termékek folyamatos feltöltés alatt vannak, az áruház napról napra frissül és bővül. Az átmeneti időszakban türelmüket kérjük! Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön. 

Mini Koga SD2

Mini Koga SD2

Mini Koga SD2

Az SD2 rendkívül erős műanyagból készült. Némi gyakorlással bárki eredményes önvédelmi eszközként használhatja.
Bővebben
Raktáron
4 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 34 pont

Részletek

Bob Koga harcművészeti karrierjét már 12 évesen judo tanulással kezdte. A főiskolán áttért a birkózásra. Diplomázás után az Amerikai Légierőnél szolgált, ahol Jiu-Jitsu-t és Aikidot is tanult. Miután leszerelt a Los Angelesi rendőrségnél helyezkedett el, ahol 15 évig szolgált.


Az SD2 rendkívül erős műanyagból készült. Némi gyakorlással bárki eredményes önvédelmi eszközként használhatja. Az ököllel ütés néha nem elég hatékony, plusz a kéz sérüléséhez vezethet, a bottal sok esetben túl súlyos csapást lehet mérni, ami súlyos sérüléshez vezethet.

 

Az SD2 megoldja ezt a problémát a kéz ütőerejének a koncentrálásával, minimalizálva a túlzottan súlyos sérülés okozásának a kockázatát.Specifikáció:

Teljes hossz: 16,51 cm

Vastagság: 2,54 cm

Anyaga: műanyag

Adatok

Gyártói cikkszám
CST-91MK
Gyártó
Cold Steel
Cikkszám
CS17637

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek