Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.03.09

Gil Hibben neves amerikai késtervező mester.

Híres egyedi tervezésű késeiről, amelyek között megtalálhatók dobókések, vadászkések, bowie kések és fantasy kések egyaránt.
1935-ben született, késtervezői pályája azonban 1964-ben indult be igazán, amikor már főállásban csak kések tervezésével és készítésével foglalkozott. Ő használt először 440C rozsdamentes acélt késkészítéshez. Hírneve fokozatosan nőtt, egyre több közös vállalkozásba fogott nagy cégekkel. Jelentős áttörést hozott pályájában, amikor Sylvester Stallone felkérte, hogy tervezzen modern bowie stílusú kést a Rambo filmekhez.

Ezt követően hosszú távú gyümölcsöző együttműködésbe kezdett a United Cutlery vállalattal, így a szélesebb körben is ismertté váltak a munkái.


Több híres filmben is feltűnnek a Gil Hibben által tervezett kések:

 • Spawn - Az ivadék
 • Mortal Kombat
 • Tökéletes fegyver
 • Született gyilkosok
 • Az Úszó erőd
 • Babylon 5
 • Star Trek
 • Feláldozhatók


Késtervezői munkásságának vitathatatlan mérföldköveit és egyben megkoronázását is jelentik az évfordulókra kiadott speciális kései, amelyekben megmutatja rendkívüli tudását és a kések iránti elhivatottságát és szeretetét.

A 65. évfordulóra készített kései hűen tükrözik ezen értékeket:

    

 

     

 

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

2022.10.26

2022-ben első alkalommal indultunk az Év Webshopja versenyen, a hazai webáruházak szakmai megmérettetésén.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a szakmai zsűri.

Nagy öröm számunkra, hogy az első megmérettetésünkön bejutottunk a TOP 100-ba, ezzel magunk mögé utasítva számos nagyobb versenytársunkat is. Bár dobogós helyet nem sikerült szereznünk, de ez a jelentős eredmény új lendületet ad nekünk, hogy továbbra is vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva fejlesszük szolgáltatásunkat és növeljük elégedett partnereink táborát. 

Nagy lelkesedéssel és új tervekkel vág bele csapatunk a 2023-as évbe.

 Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Nagy kétkezes kard

Nagy kétkezes kard
Nagy kétkezes kard
Nagy kétkezes kard
Nagy kétkezes kard

Nagy kétkezes kard

Amennyiben egy NAGY kardot keres ezennel megtalálta. A Nagy kétkezes kard a Cold Steel által gyártott legnagyobb kard.  Mérete ellenére azonban semmi lomhaság nem található benne.  Természetesen nagy és viselése is a vállon történik nem normál kard hüvelyben de kiválóan ki van egyensúlyozva, viselése és használata nem okoz gondot a jobb fizikumú embereknek.

 

Szállítási költség: csomagpontba 1.390 Ft, házhozszállítással 1.590 Ft
(utánvét esetén + 400 Ft)
50.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

Szállító futárszolgálat: GLS

Bővebben
Rendelhető
Ingyenes kiszállítás!
Szállítási idő 6-8 munkanap
369 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 590 pont

Részletek

A Nagy kétkezes kard a Cold Steel által gyártott legnagyobb kard.  Mérete ellenére azonban semmi lomhaság nem található benne.  Természetesen nagy és viselése is a vállon történik nem normál kard hüvelyben de kiválóan ki van egyensúlyozva, viselése és használata nem okoz gondot a jobb fizikumú embereknek. Tömege 3100 g, pengehossza 101,28 cm 1055-ös acélból készült. Használatban elég hatékony a modern puskatussal és a bajonettel szemben.

A kéz védelmére nagy keresztvassal rendelkezik oldalgyűrűkkel.  Integrált hárító kampókkal rendelkezik, amennyiben a kard lerövidítésére van szükség a közeli támadásokhoz.

Az extra hosszú markolat bőrrel bevont fából készült és elég helyet biztosít mindkét kéz számára.  Mi több egy nehéz kardgombbal is föl van szerelve, hogy ellensúlyozza a hosszú pengét, de akár önmagában is fegyverként tud szolgálni.

Minden kard élezve kerül forgalomba, kidolgozottsága és részletei minden bizonnyal kivívják minden vásárló elismerését.  Amennyiben egy NAGY kardot keres ezennel megtalálta.

Nagy kétkezes kard - specifikáció:

 • Teljes hossz: 140,34 cm
 • Pengehossz: 101,28 cm
 • Markolat hossz: 39,05 cm
 • Penge anyaga: 1055 acél
 • Tömege: 3066 g

 

 

Adatok

Gyártói cikkszám
CS-88WGS
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
1055 acél
Cikkszám
CS11180

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kapcsolódó termékek