Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Nagy kétkezes kard

Nagy kétkezes kard
Nagy kétkezes kard
Nagy kétkezes kard
Nagy kétkezes kard

Nagy kétkezes kard

Amennyiben egy NAGY kardot keres ezennel megtalálta.
Bővebben
Nincs raktáron
Ingyenes kiszállítás!
249 890 Ft
Átmeneti készlethiány.
A vásárlás után járó pontok: 1 749 pont

Részletek

 

A Nagy kétkezes kard a Cold Steel által gyártott legnagyobb kard.  Mérete ellenére azonban semmi lomhaság nem található benne.  Természetesen nagy és viselése is a vállon történik nem normál kard hüvelyben de kiválóan ki van egyensúlyozva, viselése és használata nem okoz gondot a jobb fizikumú embereknek. Tömege 3104.33 g, pengehossza 101.28 cm 1055-ös acélból készült. Használatban elég hatékony a modern puskatussal és a bajonettel szemben.


A kéz védelmére nagy keresztvassal rendelkezik oldalgyűrűkkel.  Integrált hárító kampókkal rendelkezik, amennyiben a kard lerövidítésére van szükség a közeli támadásokhoz.


Az extra hosszú markolat bőrrel bevont fából készült és elég helyet biztosít mindkét kéz számára.  Mi több egy nehéz kardgombbal is föl van szerelve, hogy ellensúlyozza a hosszú pengét, de akár önmagában is fegyverként tud szolgálni.

Minden kard élezve kerül forgalomba, kidolgozottsága és részletei minden bizonnyal kivívják minden vásárló elismerését.  Amennyiben egy NAGY kardot keres ezennel megtalálta.

Specifikáció:


Teljes hossz: 140,34 cm

Pengehossz: 101,28 cm

Markolat hossz: 39,05 cm

Penge anyaga: 1055 acél

Tömege: 3066 g

Adatok

Gyártói cikkszám
CS-88WGS
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
1055 acél
Cikkszám
CS11180

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!