Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.03.09

Gil Hibben neves amerikai késtervező mester.

Híres egyedi tervezésű késeiről, amelyek között megtalálhatók dobókések, vadászkések, bowie kések és fantasy kések egyaránt.
1935-ben született, késtervezői pályája azonban 1964-ben indult be igazán, amikor már főállásban csak kések tervezésével és készítésével foglalkozott. Ő használt először 440C rozsdamentes acélt késkészítéshez. Hírneve fokozatosan nőtt, egyre több közös vállalkozásba fogott nagy cégekkel. Jelentős áttörést hozott pályájában, amikor Sylvester Stallone felkérte, hogy tervezzen modern bowie stílusú kést a Rambo filmekhez.

Ezt követően hosszú távú gyümölcsöző együttműködésbe kezdett a United Cutlery vállalattal, így a szélesebb körben is ismertté váltak a munkái.


Több híres filmben is feltűnnek a Gil Hibben által tervezett kések:

 • Spawn - Az ivadék
 • Mortal Kombat
 • Tökéletes fegyver
 • Született gyilkosok
 • Az Úszó erőd
 • Babylon 5
 • Star Trek
 • Feláldozhatók


Késtervezői munkásságának vitathatatlan mérföldköveit és egyben megkoronázását is jelentik az évfordulókra kiadott speciális kései, amelyekben megmutatja rendkívüli tudását és a kések iránti elhivatottságát és szeretetét.

A 65. évfordulóra készített kései hűen tükrözik ezen értékeket:

    

 

     

 

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

2022.10.26

2022-ben első alkalommal indultunk az Év Webshopja versenyen, a hazai webáruházak szakmai megmérettetésén.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a szakmai zsűri.

Nagy öröm számunkra, hogy az első megmérettetésünkön bejutottunk a TOP 100-ba, ezzel magunk mögé utasítva számos nagyobb versenytársunkat is. Bár dobogós helyet nem sikerült szereznünk, de ez a jelentős eredmény új lendületet ad nekünk, hogy továbbra is vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva fejlesszük szolgáltatásunkat és növeljük elégedett partnereink táborát. 

Nagy lelkesedéssel és új tervekkel vág bele csapatunk a 2023-as évbe.

 Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Kiszállítás

Házhozszállítás

Olasz hosszúkard

Olasz hosszúkard
Olasz hosszúkard
Olasz hosszúkard
Olasz hosszúkard

Olasz hosszúkard

Az Olasz hosszúkard három századon át fontos szereplője volt az Európai csatáknak. Nem véletlenül. Jellegzetes formájú keresztvassal rendelkezett és hosszú kétélű pengével. Kiválóan használható volt a könnyű és nehézpáncélzatú ellenféllel szemben egyaránt.

 

Szállítási költség: csomagpontba 1.390 Ft, házhozszállítással 1.590 Ft
(utánvét esetén + 400 Ft)
50.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

Szállító futárszolgálat: GLS

Bővebben
Rendelhető
Ingyenes kiszállítás!
Szállítási idő 6-8 munkanap
252 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 771 pont

Részletek

A hosszúkard időszaka közel három századon át tartott (körülbelül 1350-től 1650-ig). Ennek minden bizonnyal a hatékonysága volt az oka. Jellegzetes formájú keresztvassal rendelkezett és hosszú kétélű pengével. Kiválóan használható volt a könnyű és nehézpáncélzatú ellenféllel szemben egyaránt. Extrahosszú pengéje lehetőséget biztosított nagytávolságú vágásokra, csapásokra, a hosszú keresztvasa és súlyos kardgombja fogásokra, ütésekre zúzásokra. Amennyiben használója nehéz lemezpáncélt viselő ellenféllel találkozott az éllel történő vágások nem mindig hoztak megfelelő eredményt és gyakran technikát kellett váltani a hatékonyság érdekében. Ilyenkor használója egyik kézzel a keresztvasat ragadta meg másikkal a penge tövét, hogy célba tudja venni célzott szúrásokkal a lemezpáncél gyenge és kapcsolódási pontjait.

Az olasz mintára készült kard támogatja ugyan a szúró támadásokat, mindazonáltal a fő ereje a vágó élben van amellyel elképesztő erejű csapásokat lehet végrehajtani. Egyszerű keresztvassal, bőrrel bevont markolattal és halfarok szerű kardgombbal rendelkezik. Gyors mint a béka nyelve, az Olasz hosszú kard halálos a küzdelemben és zúz mint egy tank.

Kiegészítője az olasz tőr, amely külön kapható. Cikkszáma: CS13856

 

Olasz hosszúkard - specifikáció:

 • Teljes hossz: kb. 114 cm
 • Pengehossz: kb. 90 cm
 • Markolat hossz: kb 24 cm
 • Penge anyaga: 1055 acél
 • Tömege: kb. 1194 g
 • Tok: Bőr borítású fa hüvely, kezelt fém díszítéssel és függesztőkkel

 

Adatok

Gyártói cikkszám
CS-88ITS
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
1055 acél
Cikkszám
CS13857

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek