Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.10.27

A 2022-ben a TOP 100 legjobb webáruház közé jutott be a Kardker Webáruház az Év Webshopja versenyen a szakmai zsűri döntése alapján.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a zsűri.

2023-ban már több, mint 1000 webáruház nevezett a versenyre, így nagy megtiszteltetés, hogy webáruházunk a TOP 30 legjobb közé került. 

Ez egy nagyon fontos visszajelzés számunkra, amelyet vásárlóink is folyamatosan közvetítenek felénk, hogy az előző évhez képet is sokat fejlődtünk és növekedtünk  A vevőkiszolgálásunk javításába és a vásárlói élmény növelésébe fektetett munka mellett az általunk biztosított szakmai támogatás és segítségnyújtás is rendkívül fontos szempont, amelyet TikTok csatornánk ezévi elindításával újabb felületre terjesztettünk ki.


Nagy öröm és megtiszteltetés a TOP 30 legjobb webáruház közé kerülni, de ami még ennél is fontosabb, hogy vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva folytassuk a megkezdett munkát és valósítsuk meg legújabb terveinket.

2023.03.09

Gil Hibben neves amerikai késtervező mester.

Híres egyedi tervezésű késeiről, amelyek között megtalálhatók dobókések, vadászkések, bowie kések és fantasy kések egyaránt.
1935-ben született, késtervezői pályája azonban 1964-ben indult be igazán, amikor már főállásban csak kések tervezésével és készítésével foglalkozott. Ő használt először 440C rozsdamentes acélt késkészítéshez. Hírneve fokozatosan nőtt, egyre több közös vállalkozásba fogott nagy cégekkel. Jelentős áttörést hozott pályájában, amikor Sylvester Stallone felkérte, hogy tervezzen modern bowie stílusú kést a Rambo filmekhez.

Ezt követően hosszú távú gyümölcsöző együttműködésbe kezdett a United Cutlery vállalattal, így a szélesebb körben is ismertté váltak a munkái.


Több híres filmben is feltűnnek a Gil Hibben által tervezett kések:

 • Spawn - Az ivadék
 • Mortal Kombat
 • Tökéletes fegyver
 • Született gyilkosok
 • Az Úszó erőd
 • Babylon 5
 • Star Trek
 • Feláldozhatók


Késtervezői munkásságának vitathatatlan mérföldköveit és egyben megkoronázását is jelentik az évfordulókra kiadott speciális kései, amelyekben megmutatja rendkívüli tudását és a kések iránti elhivatottságát és szeretetét.

A 65. évfordulóra készített kései hűen tükrözik ezen értékeket:

    

 

     

 

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Kedves Vásárlónk!
Raktárkészletünket alaposan feltöltöttük, de a termékek gyorsan fogynak. Az ünnepekig a pótlást nem tudjuk garantálni.
Ha nem akarsz lemaradni, csapj le most a kiszemelt darabokra!
A 11:00 óráig leadott rendelésedet már másnap kiszállítjuk!

Olasz hosszúkard

Olasz hosszúkard
Olasz hosszúkard
Olasz hosszúkard
Olasz hosszúkard

Olasz hosszúkard

Az Olasz hosszúkard három századon át fontos szereplője volt az Európai csatáknak. Nem véletlenül. Jellegzetes formájú keresztvassal rendelkezett és hosszú kétélű pengével. Kiválóan használható volt a könnyű és nehézpáncélzatú ellenféllel szemben egyaránt.

 

Szállítási költség: csomagpontba 1.390 Ft, házhozszállítással 1.590 Ft
(utánvét esetén + 400 Ft)
50.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

Szállító futárszolgálat: GLS

Bővebben
Rendelhető
Ingyenes kiszállítás!
Szállítási idő 6-8 munkanap
269 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 890 pont

Részletek

A hosszúkard időszaka közel három századon át tartott (körülbelül 1350-től 1650-ig). Ennek minden bizonnyal a hatékonysága volt az oka. Jellegzetes formájú keresztvassal rendelkezett és hosszú kétélű pengével. Kiválóan használható volt a könnyű és nehézpáncélzatú ellenféllel szemben egyaránt. Extrahosszú pengéje lehetőséget biztosított nagytávolságú vágásokra, csapásokra, a hosszú keresztvasa és súlyos kardgombja fogásokra, ütésekre zúzásokra. Amennyiben használója nehéz lemezpáncélt viselő ellenféllel találkozott az éllel történő vágások nem mindig hoztak megfelelő eredményt és gyakran technikát kellett váltani a hatékonyság érdekében. Ilyenkor használója egyik kézzel a keresztvasat ragadta meg másikkal a penge tövét, hogy célba tudja venni célzott szúrásokkal a lemezpáncél gyenge és kapcsolódási pontjait.

Az olasz mintára készült kard támogatja ugyan a szúró támadásokat, mindazonáltal a fő ereje a vágó élben van amellyel elképesztő erejű csapásokat lehet végrehajtani. Egyszerű keresztvassal, bőrrel bevont markolattal és halfarok szerű kardgombbal rendelkezik. Gyors mint a béka nyelve, az Olasz hosszú kard halálos a küzdelemben és zúz mint egy tank.

Kiegészítője az olasz tőr, amely külön kapható. Cikkszáma: CS13856

 

Olasz hosszúkard - specifikáció:

 • Teljes hossz: kb. 114 cm
 • Pengehossz: kb. 90 cm
 • Markolat hossz: kb 24 cm
 • Penge anyaga: 1055 acél
 • Tömege: kb. 1194 g
 • Tok: Bőr borítású fa hüvely, kezelt fém díszítéssel és függesztőkkel

 

Adatok

Gyártói cikkszám
CS-88ITS
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
1055 acél
Cikkszám
CS13857

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek