Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

2022.10.26

2022-ben első alkalommal indultunk az Év Webshopja versenyen, a hazai webáruházak szakmai megmérettetésén.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a szakmai zsűri.

Nagy öröm számunkra, hogy az első megmérettetésünkön bejutottunk a TOP 100-ba, ezzel magunk mögé utasítva számos nagyobb versenytársunkat is. Bár dobogós helyet nem sikerült szereznünk, de ez a jelentős eredmény új lendületet ad nekünk, hogy továbbra is vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva fejlesszük szolgáltatásunkat és növeljük elégedett partnereink táborát. 

Nagy lelkesedéssel és új tervekkel vág bele csapatunk a 2023-as évbe.

 Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Önvédelmi esernyő XXL

Önvédelmi esernyő XXL
Önvédelmi esernyő XXL
Önvédelmi esernyő XXL
Önvédelmi esernyő XXL
Önvédelmi esernyő XXL
Önvédelmi esernyő XXL
Önvédelmi esernyő XXL
Önvédelmi esernyő XXL

Önvédelmi esernyő XXL

Az új Önvédelmi esernyő XXL tökéletes választás azon személyek számára, akik aggódnak a saját testi épségük miatt, és szeretnének egy olyan hatékony eszközt maguknál tartani, amely hatékonyan segítséget tud nyújtani, hogy önerőből meg tudják védeni magukat.

 

•Szállítási költség: csomagpontba 1.390 Ft, házhozszállítással 1.590 Ft
(utánvét esetén + 400 Ft)
50.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

•Szállító futárszolgálat: GLS

Bővebben
Várható szállítási idő :
2023.02.07
További adatok
Raktáron
Ingyenes kiszállítás!
65 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 462 pont

Részletek

Az új Önvédelmi esernyő XXL tökéletes választás azon személyek számára, akik aggódnak a saját testi épségük miatt, és szeretnének egy olyan hatékony eszközt maguknál tartani, amely hatékonyan segítséget tud nyújtani, hogy önerőből meg tudják védeni magukat. Kimondottan gyengébb fizikumú, esetleg idősebb személyek számára lehet nagy segítség, akik jobban ki vannak téve egy esetleges támadásnak. Az ernyő használata nem igényel gyakorlást vagy előképzettséget. Egyszerű, ösztönös támadáselhárító mozdulatok (csapás, döfés) erejét és hatótávolságát képes megsokszorozni.
Az ernyő erősített szénszálas szerkezettel rendelkezik kiemelten strapabíró, 103 cm-es hossza lehetővé teszi a támadó megfelelő távoltartását. Hosszának köszönhetően sétapálcaként is tud funkcionálni. Nyele erős, tömör diófa markolatban végződik.
Az ernyő kinézetét tekintve kívülről nem sokban különbözik bármely más normál ernyőtől, így lényegében bárhova szabadon magunkkal vihetjük.
Az Önvédelmi esernyő XXL tökéletes választás mindazon békeszerető emberek számára akik számára fontos s saját biztonságuk.


Önvédelmi esernyő XXL - specifikáció:

  • Hossz: 103 cm
  • Tömeg: 900 g
  • Nyitott átmérő: 136 cm
  • Markolat: mogyoró színű diófa markolat

Adatok

Cikkszám
ST91997

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!