Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Önvédelmi esernyő XXL

Önvédelmi esernyő XXL
Önvédelmi esernyő XXL
Önvédelmi esernyő XXL
Önvédelmi esernyő XXL
Önvédelmi esernyő XXL
Önvédelmi esernyő XXL
Önvédelmi esernyő XXL
Önvédelmi esernyő XXL

Önvédelmi esernyő XXL

Az új Önvédelmi esernyő XXL tökéletes választás azon személyek számára, akik aggódnak a saját testi épségük miatt, és szeretnének egy olyan hatékony eszközt maguknál tartani, amely hatékonyan segítséget tud nyújtani, hogy önerőből meg tudják védeni magukat.
Bővebben
Várható szállítási idő :
2022.10.05
További adatok
Raktáron
Ingyenes kiszállítás!
65 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 462 pont

Részletek

Az új Önvédelmi esernyő XXL tökéletes választás azon személyek számára, akik aggódnak a saját testi épségük miatt, és szeretnének egy olyan hatékony eszközt maguknál tartani, amely hatékonyan segítséget tud nyújtani, hogy önerőből meg tudják védeni magukat. Kimondottan gyengébb fizikumú, esetleg idősebb személyek számára lehet nagy segítség, akik jobban ki vannak téve egy esetleges támadásnak. Az ernyő használata nem igényel gyakorlást vagy előképzettséget. Egyszerű, ösztönös támadáselhárító mozdulatok (csapás, döfés) erejét és hatótávolságát képes megsokszorozni.
Az ernyő erősített szénszálas szerkezettel rendelkezik kiemelten strapabíró, 103 cm-es hossza lehetővé teszi a támadó megfelelő távoltartását. Hosszának köszönhetően sétapálcaként is tud funkcionálni. Nyele erős, tömör diófa markolatban végződik.
Az ernyő kinézetét tekintve kívülről nem sokban különbözik bármely más normál ernyőtől, így lényegében bárhova szabadon magunkkal vihetjük.
Az Önvédelmi esernyő XXL tökéletes választás mindazon békeszerető emberek számára akik számára fontos s saját biztonságuk.


Önvédelmi esernyő XXL - specifikáció:

  • Hossz: 103 cm
  • Tömeg: 900 g
  • Nyitott átmérő: 136 cm
  • Markolat: mogyoró színű diófa markolat

Adatok

Cikkszám
ST91997

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!