Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Pezsgő szablya olívafa markolattal

Pezsgő szablya olívafa markolattal
Pezsgő szablya olívafa markolattal
Pezsgő szablya olívafa markolattal
Pezsgő szablya olívafa markolattal

Pezsgő szablya olívafa markolattal

A Sabrage- a pezsgősüveg megnyitása a fej levágása pezsgő karddal egy ünneplés, mellyel az előkelő gasztronómiában és mindenféle ünnepségeken lehet találkozni.
Bővebben
Várható szállítási idő :
2022.10.05
További adatok
Raktáron
Ingyenes kiszállítás!
54 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 385 pont

Részletek

A Sabrage- a pezsgősüveg megnyitása a fej levágása pezsgő karddal egy ünneplés, mellyel az előkelő gasztronómiában és mindenféle ünnepségeken lehet találkozni. A hagyomány Napoleon-tól eredeztethető, aki hadjáratai során a meglátogatott lovasságnak tartott ünnepségeken ilyen módon bontotta a pezsgőt. Ez a hagyomány utána gyorsan el is terjedt a lovasság körében akiknél mindig kéznél volt a szablya, és így bontották a pezsgőt az ünnepségeken.
A pezsgő bontásához minden esetben a szablya életlen részét kell használni, vagy erre a célra tervezett pezsgőbontó szablyát.

Fontos tudnivaló: Ha karddal szeretnénk pezsgőt nyitni, a palackot jól hűtsük le, majd távolítsuk el a kengyelt és a pezsgő nyakán lévő díszcsomagolást. Majd fogjuk bal kezünkbe a pezsgőt és jobb kezünkbe a pezsgő kardot, és határozott mozdulattal vezessük végig a pezsgőkardot az üvegen és üssük le a pezsgősüveg karimáját. A pezsgős dugó az ütés következtében a pezsgősüvegnek köszönhetően egyből lerepül az üveg karimájával együtt. Fontos tudnivaló, hogy semmiképp ne a vendégek felé tartsuk a pezsgőt és körültekintően alkalmazzuk a pezsgőkardot a pezsgő nyitásánál. Csak saját felelősségre javasoljuk a pezsgő szablya használatát.

A szablyát fa díszdobozban szállítjuk.

 

Pezsgő szablya olívafa markolattal - specifikáció:

Adatok

Gyártó
Maserin
Penge anyaga
420 rozsdamentes acél
Cikkszám
MA71771

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek