Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.03.09

Gil Hibben neves amerikai késtervező mester.

Híres egyedi tervezésű késeiről, amelyek között megtalálhatók dobókések, vadászkések, bowie kések és fantasy kések egyaránt.
1935-ben született, késtervezői pályája azonban 1964-ben indult be igazán, amikor már főállásban csak kések tervezésével és készítésével foglalkozott. Ő használt először 440C rozsdamentes acélt késkészítéshez. Hírneve fokozatosan nőtt, egyre több közös vállalkozásba fogott nagy cégekkel. Jelentős áttörést hozott pályájában, amikor Sylvester Stallone felkérte, hogy tervezzen modern bowie stílusú kést a Rambo filmekhez.

Ezt követően hosszú távú gyümölcsöző együttműködésbe kezdett a United Cutlery vállalattal, így a szélesebb körben is ismertté váltak a munkái.


Több híres filmben is feltűnnek a Gil Hibben által tervezett kések:

 • Spawn - Az ivadék
 • Mortal Kombat
 • Tökéletes fegyver
 • Született gyilkosok
 • Az Úszó erőd
 • Babylon 5
 • Star Trek
 • Feláldozhatók


Késtervezői munkásságának vitathatatlan mérföldköveit és egyben megkoronázását is jelentik az évfordulókra kiadott speciális kései, amelyekben megmutatja rendkívüli tudását és a kések iránti elhivatottságát és szeretetét.

A 65. évfordulóra készített kései hűen tükrözik ezen értékeket:

    

 

     

 

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

2022.10.26

2022-ben első alkalommal indultunk az Év Webshopja versenyen, a hazai webáruházak szakmai megmérettetésén.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a szakmai zsűri.

Nagy öröm számunkra, hogy az első megmérettetésünkön bejutottunk a TOP 100-ba, ezzel magunk mögé utasítva számos nagyobb versenytársunkat is. Bár dobogós helyet nem sikerült szereznünk, de ez a jelentős eredmény új lendületet ad nekünk, hogy továbbra is vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva fejlesszük szolgáltatásunkat és növeljük elégedett partnereink táborát. 

Nagy lelkesedéssel és új tervekkel vág bele csapatunk a 2023-as évbe.

 Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Kiszállítás

Házhozszállítás

Santa Casilda kard

Santa Casilda kard
Santa Casilda kard
Santa Casilda kard
Santa Casilda kard
Santa Casilda kard
Santa Casilda kard
Santa Casilda kard
Santa Casilda kard
Santa Casilda kard
Santa Casilda kard
Santa Casilda kard
Santa Casilda kard

Santa Casilda kard

Rendkívül jól kiegyensúlyozzott, remekül forgatható kard, edzett 1085 magas széntartamú acél pengével.

 

•Szállítási költség: csomagpontba 1.390 Ft, házhozszállítással 1.590 Ft
(utánvét esetén + 400 Ft)
50.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

•Szállító futárszolgálat: GLS

Bővebben
Várható szállítási idő :
2023.03.28
További adatok
Raktáron
Ingyenes kiszállítás!
195 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 372 pont

Részletek

A kard Casilda spanyol szentről kapta a nevét. Casilda muszlim hercegnő volt, Toledo helytartójának a lánya. Megesett a szíve a börtönben raboskodó keresztényeken és élelmet csempészett be nekik. Később lebetegedett, de az arab orvosok megtagadták a kezelését. Északra utazott, ahol a gyógyforrás vize gyógyította meg. Később megkeresztelkedett.

A kard klasszikus példája az Oakeshott Type XII kardoknak. Rendkívül jól kiegyensúlyozzott, remekül forgatható. Pengéje edzett 1085 magas széntartamú acél, amely széles vércsatornával rendelkezik. A keresztvas és a kardgomb tömör bronz, gazdagon díszített, antikolt felülettel. A kard markolata fa, amely vörös bőrrel van bevonva átlósan fekete bőrrel áttekercselve. A markolatot elegánsabbá és a fogást biztosabbá teszik a fekete bőr szalagot rögzítő ezüst szegecsek.

A kardot erős fekete bőr hüvellyel és bronz veretekkel dekorált bőr övvel szállítjuk. A kard nem csak elegáns és dekoratív, de vágástesztekre is alkalmas.

 

Santa Casilda kard - specifikáció:

 • Hossza: 92,7 cm
 • Pengehossz: 76 cm
 • Penge szélessége: 4,8 cm
 • Penge vastagsága: 5 mm

Adatok

Gyártói cikkszám
501433
Gyártó
Windlass Steelcrafts
Penge anyaga
1085 acél
Cikkszám
WS41127

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek