Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.03.09

Gil Hibben neves amerikai késtervező mester.

Híres egyedi tervezésű késeiről, amelyek között megtalálhatók dobókések, vadászkések, bowie kések és fantasy kések egyaránt.
1935-ben született, késtervezői pályája azonban 1964-ben indult be igazán, amikor már főállásban csak kések tervezésével és készítésével foglalkozott. Ő használt először 440C rozsdamentes acélt késkészítéshez. Hírneve fokozatosan nőtt, egyre több közös vállalkozásba fogott nagy cégekkel. Jelentős áttörést hozott pályájában, amikor Sylvester Stallone felkérte, hogy tervezzen modern bowie stílusú kést a Rambo filmekhez.

Ezt követően hosszú távú gyümölcsöző együttműködésbe kezdett a United Cutlery vállalattal, így a szélesebb körben is ismertté váltak a munkái.


Több híres filmben is feltűnnek a Gil Hibben által tervezett kések:

  • Spawn - Az ivadék
  • Mortal Kombat
  • Tökéletes fegyver
  • Született gyilkosok
  • Az Úszó erőd
  • Babylon 5
  • Star Trek
  • Feláldozhatók


Késtervezői munkásságának vitathatatlan mérföldköveit és egyben megkoronázását is jelentik az évfordulókra kiadott speciális kései, amelyekben megmutatja rendkívüli tudását és a kések iránti elhivatottságát és szeretetét.

A 65. évfordulóra készített kései hűen tükrözik ezen értékeket:

    

 

     

 

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

2022.10.26

2022-ben első alkalommal indultunk az Év Webshopja versenyen, a hazai webáruházak szakmai megmérettetésén.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a szakmai zsűri.

Nagy öröm számunkra, hogy az első megmérettetésünkön bejutottunk a TOP 100-ba, ezzel magunk mögé utasítva számos nagyobb versenytársunkat is. Bár dobogós helyet nem sikerült szereznünk, de ez a jelentős eredmény új lendületet ad nekünk, hogy továbbra is vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva fejlesszük szolgáltatásunkat és növeljük elégedett partnereink táborát. 

Nagy lelkesedéssel és új tervekkel vág bele csapatunk a 2023-as évbe.

 Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

The Lord Of The Rings Sword Of Strider

The Lord Of The Rings Sword Of Strider
The Lord Of The Rings Sword Of Strider
The Lord Of The Rings Sword Of Strider
The Lord Of The Rings Sword Of Strider
The Lord Of The Rings Sword Of Strider
The Lord Of The Rings Sword Of Strider
The Lord Of The Rings Sword Of Strider
The Lord Of The Rings Sword Of Strider
The Lord Of The Rings Sword Of Strider
The Lord Of The Rings Sword Of Strider

The Lord Of The Rings Sword Of Strider

regény egyik főhősének Aragorn-nak a kardja. A kard rendkívül dekoratív rozsdamentes acél pengével és bőrrel tekert markolattal rendelkezik. A kardot eredetiségi tanúsítvánnyal és kiállításra alkalmas fa fali tartóval szállítjuk.

 

Szállítási költség: csomagpontba 1.390 Ft, házhozszállítással 1.590 Ft
(utánvét esetén + 400 Ft)
50.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

Szállító futárszolgálat: GLS

Bővebben
Rendelhető
Ingyenes kiszállítás!
Szállítási idő 6-8 munkanap
169 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 190 pont

Részletek

A Gyűrűk ura regény trilógia a 20. század egyik legnépszerűbb könyv sorozata amelyet 100 millió példányban értékesítettek több mint 40 nyelvre lefordítva. Milliók nőttek föl J.R.R. Tolkien csodálatos trilógiáján, amely a jó és a gonosz küzdelmét mutatja be egy varázs erejű gyűrű birtoklásáért.

A regény egyik főhőse Aragorn. Az ő őse Isildur volt aki levágta az erő gyűrűjét Sauron kezéről Narsil nevű kardjával. Csatlakozott a Gyűrű szövetségéhez amely célul tűzte ki hogy elkísérik a gyűrűt a megsemmisítésére. Tervük, hogy a Végzet Hegyének fortyogó tüzébe vetik, ahol kovácsolták mivel csak így lehet megsemmisíteni.

A kard rendkívül dekoratív rozsdamentes acél pengével és bőrrel tekert markolattal rendelkezik. A kardot eredetiségi tanúsítvánnyal és kiállításra alkalmas fa fali tartóval szállítjuk.

A Gyűrűk Ura: A Gyűrű szövetsége

The Lord Of The Rings Sword Of Strider - specifikáció:

Fali tartó méretei: 27 cm x 33.66 cm x 1.9 cm

 

Adatok

Gyártó
United Cutlery
Penge anyaga
420 J2 rozsdamentes acél
Cikkszám
UC1299

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek