Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

2022.10.26

2022-ben első alkalommal indultunk az Év Webshopja versenyen, a hazai webáruházak szakmai megmérettetésén.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a szakmai zsűri.

Nagy öröm számunkra, hogy az első megmérettetésünkön bejutottunk a TOP 100-ba, ezzel magunk mögé utasítva számos nagyobb versenytársunkat is. Bár dobogós helyet nem sikerült szereznünk, de ez a jelentős eredmény új lendületet ad nekünk, hogy továbbra is vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva fejlesszük szolgáltatásunkat és növeljük elégedett partnereink táborát. 

Nagy lelkesedéssel és új tervekkel vág bele csapatunk a 2023-as évbe.

 Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Trail Boss

Trail Boss
Trail Boss
Trail Boss
Trail Boss
Trail Boss
Trail Boss
Trail Boss
Trail Boss

Trail Boss

A Trail Boss fejsze könnyű és kellően kompakt ahhoz, hogy egy túrázásra vagy kempingezésre magunkkal vigyük, de a fej európai jellegű kialakítása és a masszivitása miatt sokkal alkalmasabb hasogatásra és nagyobb igénybevételt jelentő vágási feladatokra, mint a kis túrafejszék vagy tomahawkok.


 

•Szállítási költség: csomagpontba 1.390 Ft, házhozszállítással 1.590 Ft
(utánvét esetén + 400 Ft)
50.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

•Szállító futárszolgálat: GLS

Bővebben
Várható szállítási idő :
2023.01.31
További adatok
Raktáron
19 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 140 pont

Részletek

A Trail Boss fejsze könnyű és kellően kompakt ahhoz, hogy egy túrázásra vagy kempingezésre magunkkal vigyük, de a fej európai jellegű kialakítása és a masszivitása miatt sokkal alkalmasabb hasogatásra és nagyobb igénybevételt jelentő vágási feladatokra, mint a kis túrafejszék vagy tomahawkok. A 1055 magas széntartalmú acél fejszefej kellően éltartó hosszabb használat esetén is. Erős amerikai kőris nyele szintén helytáll a nehezebb vágási műveleteknél. A Cold Steel vezetője Lynn C. Thompson személyesen tesztelte a fejszét egy hosszú ausztráliai túra során, ahol a legkülönfélébb vágási feladatoknak vetette alá és menedékhelyet is épített a segítségével.

Trail Boss - specifikáció:

  • Teljes hossz: 58 cm
  • Fej hossz: 16,5 cm
  • Elsődleges él: 11,4 cm
  • Penge anyaga: 1055 acél
  • Nyél: amerikai kőris
  • Tömege: 1162 g

 

Adatok

Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
1055 acél
Cikkszám
CS90TA

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek