Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

2022.10.26

2022-ben első alkalommal indultunk az Év Webshopja versenyen, a hazai webáruházak szakmai megmérettetésén.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a szakmai zsűri.

Nagy öröm számunkra, hogy az első megmérettetésünkön bejutottunk a TOP 100-ba, ezzel magunk mögé utasítva számos nagyobb versenytársunkat is. Bár dobogós helyet nem sikerült szereznünk, de ez a jelentős eredmény új lendületet ad nekünk, hogy továbbra is vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva fejlesszük szolgáltatásunkat és növeljük elégedett partnereink táborát. 

Nagy lelkesedéssel és új tervekkel vág bele csapatunk a 2023-as évbe.

 Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Viking kard

Viking kard
Viking kard
Viking kard
Viking kard
Viking kard
Viking kard
Viking kard
Viking kard

Viking kard

A tipikus 9., 10. századi viking kard széles pengével rendelkezett markáns vércsatornával a közepén. Mivel első sorban vágásra használták, ezért a hegyében is enyhén kerekített, pont annyira van kiképezve a hegye, hogy hatékony legyen szúrásokra is.

 

•Szállítási költség: csomagpontba 1.390 Ft, házhozszállítással 1.590 Ft
(utánvét esetén + 400 Ft)
50.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

•Szállító futárszolgálat: GLS

Bővebben
Nincs raktáron
Ingyenes kiszállítás!
222 990 Ft
Átmeneti készlethiány.
A vásárlás után járó pontok: 1 561 pont

Részletek

 A tipikus 9., 10. századi viking kard széles pengével rendelkezett markáns vércsatornával a közepén. Mivel első sorban vágásra használták, ezért a hegyében is enyhén kerekített, pont annyira van kiképezve  a hegye, hogy hatékony legyen szúrásokra is. Szimpla keresztvasa tüske szerűen előre kanyarodott, markolata többnyire keményfa volt bőrrel bevonva, de nem volt ritka a csont vagy bronz markolat sem. Ami azonban kiemelte a többi korabeli kard közül az a nehéz kardgomb volt, amely remekül kiegyensúlyozta a hosszú pengét. 

A Cold Steel reprodukciója hűen követi az eredetit. Széles kétélű pengéje magas széntartalmú acélból van kovácsolva. Fa markolata bőrrel van bevonva, egyik végén szimpla és elegáns keresztvassal és nehéz kardgombbal a másik végén. A keresztvas és a kardgomb is tradícionális kelta vésetekkel van díszítve. Fekete bőrrel bevont fa kardhüvelye fémmel erősített a hüvely szájánál és a végén. 


Viking kard - specifikáció:

 

  • Teljes hossz: kb. 93,66 cm
  • Pengehossz: kb. 76,84 cm
  • Markolat hossz: kb 16,83 cm
  • Penge anyaga: 1060 acél
  • Tömege: kb. 1039 g
  • Tok: Bőr borítású fa hüvely, fém erősítéssel

 

 

Adatok

Gyártói cikkszám
CS-88VS
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
1060 acél
Cikkszám
CS11178

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kapcsolódó termékek