Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

2022.10.26

2022-ben első alkalommal indultunk az Év Webshopja versenyen, a hazai webáruházak szakmai megmérettetésén.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a szakmai zsűri.

Nagy öröm számunkra, hogy az első megmérettetésünkön bejutottunk a TOP 100-ba, ezzel magunk mögé utasítva számos nagyobb versenytársunkat is. Bár dobogós helyet nem sikerült szereznünk, de ez a jelentős eredmény új lendületet ad nekünk, hogy továbbra is vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva fejlesszük szolgáltatásunkat és növeljük elégedett partnereink táborát. 

Nagy lelkesedéssel és új tervekkel vág bele csapatunk a 2023-as évbe.

 Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

1849 Rifleman's Knife

1849 Rifleman's Knife
1849 Rifleman's Knife
1849 Rifleman's Knife
1849 Rifleman's Knife

1849 Rifleman's Knife

Funkcionális letisztult, korokon átívelő dizájn. A 1849 Rifleman's Knife volt az első hivatalos harci kés és korlátozott darabszámban került megrendelésre az Amerikai Hadsereg számára 1849-ben. Emiatt rendkívül kevés példány maradt fönn belőle.

 

•Szállítási költség: csomagpontba 1.390 Ft, házhozszállítással 1.590 Ft
(utánvét esetén + 400 Ft)
50.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

•Szállító futárszolgálat: GLS

Bővebben
Nincs raktáron
Ingyenes kiszállítás!
112 990 Ft
Átmeneti készlethiány.
A vásárlás után járó pontok: 791 pont

Részletek

Funkcionális letisztult, korokon átívelő dizájn. A 1849 Rifleman's Knife volt az első hivatalos harci kés és korlátozott darabszámban került megrendelésre az Amerikai Hadsereg számára 1849-ben. Emiatt rendkívül kevés példány maradt fönn belőle. Szerencsére a Cold Steel elnökének Lynn C Thompson -nak a magángyűjteménye tartalmazott egy darabot mely segítségével ez az autentikus replika el tudott készülni. 

Kialakítás szempontjából univerzális darab, amely képes a harcban méretileg nagyobb vágófegyverekkel is fölvenni a versenyt. Hegyes lándzsaszerű kialakítása, vastag erős és éles pengéje egyértelművé tesz mért ezt a típust választották a lövészek oldalfegyvernek.

A Cold Steel reprodukciója modern, erős anyagok felhasználásával hozza vissza az egykori híres tőrt az eredeti vonalak megőrzése mellett. Pengéje erős 1085 magas széntartalmú acél, tömör réz kézvédője megfelelő védelmet biztosít a harcban.

Rózsafa markolata erős és emellett dekoratív kinézetet biztosít a tőrnek.

Hüvelye magas minőségű bőr polírozott réz veretekkel.


Specifikáció:

Teljes hossz: 44 cm
Pengehossz: 30 cm
Pengevastagság: 0,6 cm
Markolathossz: 14 cm
Tömege: 1199 g
Penge anyaga: 1085 magas széntartalmú acél
Markolat: rózsafa
Tok: bőr tok réz veretekkel

Adatok

Gyártói cikkszám
CST-88GRB
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
1085 acél
Cikkszám
CS87181

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!