Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Szűrés

Hírek

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

2022.10.26

2022-ben első alkalommal indultunk az Év Webshopja versenyen, a hazai webáruházak szakmai megmérettetésén.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a szakmai zsűri.

Nagy öröm számunkra, hogy az első megmérettetésünkön bejutottunk a TOP 100-ba, ezzel magunk mögé utasítva számos nagyobb versenytársunkat is. Bár dobogós helyet nem sikerült szereznünk, de ez a jelentős eredmény új lendületet ad nekünk, hogy továbbra is vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva fejlesszük szolgáltatásunkat és növeljük elégedett partnereink táborát. 

Nagy lelkesedéssel és új tervekkel vág bele csapatunk a 2023-as évbe.

 Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Tőrök

A kardok térnyerése a a történelem folyamán drasztikusan nőtt. A kardok kialakítása is sokat változott és egyre nagyobbak lettek, hogy a csatatéren minél nagyobb hatékonysággal lehessen forgatni őket és az így létrejövő távolság az ellenféltől nagyobb biztonságot nyújtson a használójának. Ez a tény meghozta az igényt egy rövidebb másodlagos harci eszköz megjelenésére is. A tőrök a csatatéren és békeidőben a vitás ügyek elintézésében is fontos szerepet kaptak. Szűk, zárt helyeken a kardok használata sokszor áthidalhatatlan nehézségekbe ütközött. A tőrök kis, könnyű, rövid fegyverek lévén mindig kéznél voltak és azonnal készen álltak az önvédelmi funkció ellátására. Kisebb tőrök alkalmasak voltak a rejtett viselésre szintén önvédelmi célból és így a bérgyilkosok erőszeretett eszközévé nőtték ki magukat. A tőrök kialakítása a kardok kialakításával hasonló stílusban fejlődött az eltérő régiókban és sok esetben azok lekicsinyített másolataként jelentek meg.

Tovább