Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

2022.10.26

2022-ben első alkalommal indultunk az Év Webshopja versenyen, a hazai webáruházak szakmai megmérettetésén.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a szakmai zsűri.

Nagy öröm számunkra, hogy az első megmérettetésünkön bejutottunk a TOP 100-ba, ezzel magunk mögé utasítva számos nagyobb versenytársunkat is. Bár dobogós helyet nem sikerült szereznünk, de ez a jelentős eredmény új lendületet ad nekünk, hogy továbbra is vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva fejlesszük szolgáltatásunkat és növeljük elégedett partnereink táborát. 

Nagy lelkesedéssel és új tervekkel vág bele csapatunk a 2023-as évbe.

 Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

1917 Cutlass

1917 Cutlass
1917 Cutlass
1917 Cutlass
1917 Cutlass

1917 Cutlass

Ez a kard nem véletlenül volt közkedvelt a hajósok és a kalózok között. Erős strapabíró és fürge a támadásban.

 

•Szállítási költség: csomagpontba 1.390 Ft, házhozszállítással 1.590 Ft
(utánvét esetén + 400 Ft)
50.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

•Szállító futárszolgálat: GLS

Bővebben
Nincs raktáron
Ingyenes kiszállítás!
169 990 Ft
Átmeneti készlethiány.
A vásárlás után járó pontok: 1 190 pont

Részletek

 Ennek a kardnak a története a hajózás időszakába nyúlik vissza. Nem csak az tette ezt a kardot híressé, amikor a kalózok megrohanták a kincsekkel megrakott vitorlásokat és ott közelharcban ezzel küzdöttek még a nagyhajózások korában, de standard fegyverként is rendszeresítve volt több állam tengerészeténél. 1917-ben az Amerkai Haditengerészet elhatározta, hogy lecseréli egy újabb modellre az 1860-óta rendszerben álló cutlass-t, amely 57 éven keresztül szolgálatban volt.

A Cold Steel által újjáélesztett kard olyan autentikus amennyire ez csak lehetséges, mintegy tökéletes másolata egy eredeti darabnak a Cold Steel igazgatójának Lynn C. Thompson-nak a magángyűjteményéből. Akár csak az eredeti ez is fél kosaras kézvédővel rendelkezik. A markolat finoman kidolgozott, barnára festett keményfa, amely három réz szegeccsel van a fémhez hozzáerősítve. Pengéje korrózióvédett, hogy ellenálljon a rozsdásodásnak. Hegye kiváló átütőerőt biztosít, de elég strapabíró is, hogy ne fenyegesse a kicsorbulás veszélye.Specifikáció:

Teljes hossz: 75,25 cm

Pengehossz: 63,5 cm

Markolat hossz: 11,75 cm, keményfa

Penge anyaga: 1055 acél

Tömege: 943,6 g

Tok: bőr hüvely réz és vörösréz díszítéssel

Adatok

Gyártói cikkszám
CST-88CS
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
1055 acél
Cikkszám
CS11158

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kapcsolódó termékek