Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kiszállítás

Házhozszállítás

Üdvözöljük régi és új vásárlóinkat a megújult KARDKER webáruházban!

8 éve nyitott meg webáruházunk, azóta állunk folyamatosan vásárlóink szolgálatában. Úgy éreztük ideje megújulni, megszépülni, nem csak külsőleg, hanem funkcionálisan is.

Bízunk benne, hogy ezen az új felületen kellemesebb lesz a nézelődés és vásárlás.

A termékek folyamatos feltöltés alatt vannak, az áruház napról napra frissül és bővül. Az átmeneti időszakban türelmüket kérjük! Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön. 

1917 Cutlass

1917 Cutlass
1917 Cutlass
1917 Cutlass
1917 Cutlass

1917 Cutlass

Ez a kard nem véletlenül volt közkedvelt a hajósok és a kalózok között. Erős strapabíró és fürge a támadásban.
Bővebben
Rendelhető
Ingyenes kiszállítás!
111 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 784 pont

Részletek

 Ennek a kardnak a története a hajózás időszakába nyúlik vissza. Nem csak az tette ezt a kardot híressé, amikor a kalózok megrohanták a kincsekkel megrakott vitorlásokat és ott közelharcban ezzel küzdöttek még a nagyhajózások korában, de standard fegyverként is rendszeresítve volt több állam tengerészeténél. 1917-ben az Amerkai Haditengerészet elhatározta, hogy lecseréli egy újabb modellre az 1860-óta rendszerben álló cutlass-t, amely 57 éven keresztül szolgálatban volt.

A Cold Steel által újjáélesztett kard olyan autentikus amennyire ez csak lehetséges, mintegy tökéletes másolata egy eredeti darabnak a Cold Steel igazgatójának Lynn C. Thompson-nak a magángyűjteményéből. Akár csak az eredeti ez is fél kosaras kézvédővel rendelkezik. A markolat finoman kidolgozott, barnára festett keményfa, amely három réz szegeccsel van a fémhez hozzáerősítve. Pengéje korrózióvédett, hogy ellenálljon a rozsdásodásnak. Hegye kiváló átütőerőt biztosít, de elég strapabíró is, hogy ne fenyegesse a kicsorbulás veszélye.Specifikáció:

Teljes hossz: 75,25 cm

Pengehossz: 63,5 cm

Markolat hossz: 11,75 cm, keményfa

Penge anyaga: 1055 acél

Tömege: 943,6 g

Tok: bőr hüvely réz és vörösréz díszítéssel

Adatok

Gyártói cikkszám
CST-88CS
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
1055 acél
Cikkszám
CS11158

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!