Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Szűrés

Hírek

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

2022.10.26

2022-ben első alkalommal indultunk az Év Webshopja versenyen, a hazai webáruházak szakmai megmérettetésén.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a szakmai zsűri.

Nagy öröm számunkra, hogy az első megmérettetésünkön bejutottunk a TOP 100-ba, ezzel magunk mögé utasítva számos nagyobb versenytársunkat is. Bár dobogós helyet nem sikerült szereznünk, de ez a jelentős eredmény új lendületet ad nekünk, hogy továbbra is vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva fejlesszük szolgáltatásunkat és növeljük elégedett partnereink táborát. 

Nagy lelkesedéssel és új tervekkel vág bele csapatunk a 2023-as évbe.

 Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Kések

A kés megjelenése egészen az őskorig nyúlik vissza. Használata az első eszközhasználatok között jelent meg. Kezdetben, a fémek felfedezése előtt a kések szerepét pattintott kövek töltötték be, de amint a fémek megjelentek nagyon hamar elidult a kések fejlődése. A mindennapi életben elengedhetetlen eszközzé vált, a vadak feldarabolásához, elfogyasztásához és bármely háztartási feladat ellátásához fontos segítőtárs lett. A kések első sorban a civil életben kaptak nagyobb jelentősséget, de a modern korban a kardok kiváltásaként harci alkalmazásuk is jelentőssé vált. A XX. század elejétől – közepétől a lőfegyverek egyre hatékonyabbá válásával fokozatosan kiszorították a kardokat a harctérről. Emellett a civil alkalmazásuk továbbra is megmaredt és a mai napig helyettesíthetetlenek a legtöbb területen.

Tovább