Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kiszállítás

Házhozszállítás

Üdvözöljük régi és új vásárlóinkat a megújult KARDKER webáruházban!

8 éve nyitott meg webáruházunk, azóta állunk folyamatosan vásárlóink szolgálatában. Úgy éreztük ideje megújulni, megszépülni, nem csak külsőleg, hanem funkcionálisan is.

Bízunk benne, hogy ezen az új felületen kellemesebb lesz a nézelődés és vásárlás.

A termékek folyamatos feltöltés alatt vannak, az áruház napról napra frissül és bővül. Az átmeneti időszakban türelmüket kérjük! Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön. 

Military Dadao

Military Dadao
Military Dadao
Military Dadao
Military Dadao

Military Dadao

Ez a kard annak a Dadao-nak a replikája, amelyet a kínai hadsereg használt a II. világháború kezdetén a japán megszálláskor és emléket állít a kínai győzelemnek a nagy falnál vívott csatánál ahol a Dadao és a Katana szembekerültek egymással.
Bővebben
Raktáron
Ingyenes kiszállítás!
94 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 661 pont

Részletek

Ez a kard annak a Dadao-nak a replikája, amelyet a kínai hadsereg használt a II. világháború kezdetén a japán megszálláskor és emléket állít a kínai győzelemnek a nagy falnál vívott csatánál ahol a Dadao és a Katana szembekerültek egymással. A markolat bőr tekercselése csak egy változatként reprezentálja a kor gyengén felszerelt hadseregénél előforduló sokféle változatot. Sok kard markolata egyszerűen csak ruhaanyaggal volt tekerve, ameylyet a helyszínen kötöttek.
Bőr hüvellyel szállítjuk a bizonságos tárolásért, bár az eredeti nem rendelkezett ilyennel. A kard masszívan lett elkészítve, hogy megbirkózzon a nehéz vágási feladatokkal.Specifikáció:

Teljes hossz: 94 cm

Pengehossz: 58 cm

Markolathossz: 36 cm

Tömege: 1107 g

Adatok

Gyártói cikkszám
SH2447
Gyártó
Hanwei
Cikkszám
HW15129

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!