Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kiszállítás

Házhozszállítás

Üdvözöljük régi és új vásárlóinkat a megújult KARDKER webáruházban!

8 éve nyitott meg webáruházunk, azóta állunk folyamatosan vásárlóink szolgálatában. Úgy éreztük ideje megújulni, megszépülni, nem csak külsőleg, hanem funkcionálisan is.

Bízunk benne, hogy ezen az új felületen kellemesebb lesz a nézelődés és vásárlás.

A termékek folyamatos feltöltés alatt vannak, az áruház napról napra frissül és bővül. Az átmeneti időszakban türelmüket kérjük! Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön. 

Normann kard

Normann kard
Normann kard
Normann kard
Normann kard

Normann kard

A Normann kard a Cold Steel-től 96 cm-es hosszal rendelkezik és 1055-ös acélból készült. Acél hüvellyel és réz függesztőkkel szállítjuk.
Bővebben
Raktáron
Ingyenes kiszállítás!
124 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 875 pont

Részletek

A Normann kard a Cold Steel-től 96 cm-es hosszal rendelkezik és 1055-ös acélból készült. Acél hüvellyel és réz függesztőkkel szállítjuk.

A Normann harci kedv és folyamatos szomj a kincsek és a földek után, akár csak a híres kardjuk minden kétséget kizáróan viking őseiktől eredeztethető, akik  Észak –nyugat Franciaországi hazájukat III. Károlytól egyezménnyel szerezték meg 911-ben.

Soha sem lévén elégedettek a helyzetükkel  nem telt bele sok idő, hogy megragadják kétélű kardjukat és átkeljenek a csatornán, hogy elfoglalják Britanniát, amely hadjárat leghíresebb csatája a Hastings-i csata volt 1066-ban.

Nagy büszkeséggel tölti el a Cold Steel-t, hogy bemutathatja ennek a kardnak a harckész reprodukcióját. Akárcsak az eredeti mintadarab hosszú széles pengével, éles kardélekkel és veszélyes heggyel rendelkezik a kard. Hogy biztosítva legyen, hogy megfelelően könnyű az egykezes használathoz a Cold Steel a kard közepére széles vércsatornát tett, amely segít a penge könnyítésében, az egyensúly javításában, és biztosítja a penge merevségét, hogy ellenálljon a nagy csapásoknak is. 

A markolat kialakítása az eredetire emlékeztet. A kardgomb speciálisan úgy lett kialakítva, hogy minél nagyobb helyet biztosítson a kéznek és kiválóan ellensúlyozza a pengét, amely önmagában is fegyverként funkcionál.


Specifikáció:

Teljes hossz: kb. 95 cm

Pengehossz: kb. 76 cm

Markolat hossz: kb 18,5 cm

Penge anyaga: 1055 acél

Tömege: kb. 1015 g

Tok: Bőr borítású fa hüvely, fém díszítéssel és függesztőkkel

Adatok

Gyártói cikkszám
CST-88NOR
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
1055 acél
Cikkszám
CS13861

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!