Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.10.27

A 2022-ben a TOP 100 legjobb webáruház közé jutott be a Kardker Webáruház az Év Webshopja versenyen a szakmai zsűri döntése alapján.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a zsűri.

2023-ban már több, mint 1000 webáruház nevezett a versenyre, így nagy megtiszteltetés, hogy webáruházunk a TOP 30 legjobb közé került. 

Ez egy nagyon fontos visszajelzés számunkra, amelyet vásárlóink is folyamatosan közvetítenek felénk, hogy az előző évhez képet is sokat fejlődtünk és növekedtünk  A vevőkiszolgálásunk javításába és a vásárlói élmény növelésébe fektetett munka mellett az általunk biztosított szakmai támogatás és segítségnyújtás is rendkívül fontos szempont, amelyet TikTok csatornánk ezévi elindításával újabb felületre terjesztettünk ki.


Nagy öröm és megtiszteltetés a TOP 30 legjobb webáruház közé kerülni, de ami még ennél is fontosabb, hogy vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva folytassuk a megkezdett munkát és valósítsuk meg legújabb terveinket.

2023.03.09

Gil Hibben neves amerikai késtervező mester.

Híres egyedi tervezésű késeiről, amelyek között megtalálhatók dobókések, vadászkések, bowie kések és fantasy kések egyaránt.
1935-ben született, késtervezői pályája azonban 1964-ben indult be igazán, amikor már főállásban csak kések tervezésével és készítésével foglalkozott. Ő használt először 440C rozsdamentes acélt késkészítéshez. Hírneve fokozatosan nőtt, egyre több közös vállalkozásba fogott nagy cégekkel. Jelentős áttörést hozott pályájában, amikor Sylvester Stallone felkérte, hogy tervezzen modern bowie stílusú kést a Rambo filmekhez.

Ezt követően hosszú távú gyümölcsöző együttműködésbe kezdett a United Cutlery vállalattal, így a szélesebb körben is ismertté váltak a munkái.


Több híres filmben is feltűnnek a Gil Hibben által tervezett kések:

  • Spawn - Az ivadék
  • Mortal Kombat
  • Tökéletes fegyver
  • Született gyilkosok
  • Az Úszó erőd
  • Babylon 5
  • Star Trek
  • Feláldozhatók


Késtervezői munkásságának vitathatatlan mérföldköveit és egyben megkoronázását is jelentik az évfordulókra kiadott speciális kései, amelyekben megmutatja rendkívüli tudását és a kések iránti elhivatottságát és szeretetét.

A 65. évfordulóra készített kései hűen tükrözik ezen értékeket:

    

 

     

 

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Normann kard

Normann kard
Normann kard
Normann kard
Normann kard

Normann kard

A Normann kard a Cold Steel-től 96 cm-es hosszal rendelkezik és 1055-ös acélból készült. Acél hüvellyel és réz függesztőkkel szállítjuk.

 

Szállítási költség: csomagpontba 1.390 Ft, házhozszállítással 1.590 Ft
(utánvét esetén + 400 Ft)
50.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

Szállító futárszolgálat: GLS

Bővebben
Várható szállítási idő :
2024.02.27
További adatok
Raktáron
Ingyenes kiszállítás!
272 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 911 pont

Részletek

A Normann kard a Cold Steel-től 96 cm-es hosszal rendelkezik és 1055-ös acélból készült. Acél hüvellyel és réz függesztőkkel szállítjuk.

A Normann harci kedv és folyamatos szomj a kincsek és a földek után, akár csak a híres kardjuk minden kétséget kizáróan viking őseiktől eredeztethető, akik  Észak –nyugat Franciaországi hazájukat III. Károlytól egyezménnyel szerezték meg 911-ben.

Soha sem lévén elégedettek a helyzetükkel  nem telt bele sok idő, hogy megragadják kétélű kardjukat és átkeljenek a csatornán, hogy elfoglalják Britanniát, amely hadjárat leghíresebb csatája a Hastings-i csata volt 1066-ban.

Nagy büszkeséggel tölti el a Cold Steel-t, hogy bemutathatja ennek a kardnak a harckész reprodukcióját. Akárcsak az eredeti mintadarab hosszú széles pengével, éles kardélekkel és veszélyes heggyel rendelkezik a kard. Hogy biztosítva legyen, hogy megfelelően könnyű az egykezes használathoz a Cold Steel a kard közepére széles vércsatornát tett, amely segít a penge könnyítésében, az egyensúly javításában, és biztosítja a penge merevségét, hogy ellenálljon a nagy csapásoknak is. 

A markolat kialakítása az eredetire emlékeztet. A kardgomb speciálisan úgy lett kialakítva, hogy minél nagyobb helyet biztosítson a kéznek és kiválóan ellensúlyozza a pengét, amely önmagában is fegyverként funkcionál.


Specifikáció:

Teljes hossz: kb. 95 cm

Pengehossz: kb. 76 cm

Markolat hossz: kb 18,5 cm

Penge anyaga: 1055 acél

Tömege: kb. 1015 g

Tok: Bőr borítású fa hüvely, fém díszítéssel és függesztőkkel

Adatok

Gyártói cikkszám
CST-88NOR
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
1055 acél
Cikkszám
CS13861

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek