Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

2022.10.26

2022-ben első alkalommal indultunk az Év Webshopja versenyen, a hazai webáruházak szakmai megmérettetésén.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a szakmai zsűri.

Nagy öröm számunkra, hogy az első megmérettetésünkön bejutottunk a TOP 100-ba, ezzel magunk mögé utasítva számos nagyobb versenytársunkat is. Bár dobogós helyet nem sikerült szereznünk, de ez a jelentős eredmény új lendületet ad nekünk, hogy továbbra is vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva fejlesszük szolgáltatásunkat és növeljük elégedett partnereink táborát. 

Nagy lelkesedéssel és új tervekkel vág bele csapatunk a 2023-as évbe.

 Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Normann kard

Normann kard
Normann kard
Normann kard
Normann kard

Normann kard

A Normann kard a Cold Steel-től 96 cm-es hosszal rendelkezik és 1055-ös acélból készült. Acél hüvellyel és réz függesztőkkel szállítjuk.

 

•Szállítási költség: csomagpontba 1.390 Ft, házhozszállítással 1.590 Ft
(utánvét esetén + 400 Ft)
50.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

•Szállító futárszolgálat: GLS

Bővebben
Várható szállítási idő :
2023.02.07
További adatok
Raktáron
Ingyenes kiszállítás!
124 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 875 pont

Részletek

A Normann kard a Cold Steel-től 96 cm-es hosszal rendelkezik és 1055-ös acélból készült. Acél hüvellyel és réz függesztőkkel szállítjuk.

A Normann harci kedv és folyamatos szomj a kincsek és a földek után, akár csak a híres kardjuk minden kétséget kizáróan viking őseiktől eredeztethető, akik  Észak –nyugat Franciaországi hazájukat III. Károlytól egyezménnyel szerezték meg 911-ben.

Soha sem lévén elégedettek a helyzetükkel  nem telt bele sok idő, hogy megragadják kétélű kardjukat és átkeljenek a csatornán, hogy elfoglalják Britanniát, amely hadjárat leghíresebb csatája a Hastings-i csata volt 1066-ban.

Nagy büszkeséggel tölti el a Cold Steel-t, hogy bemutathatja ennek a kardnak a harckész reprodukcióját. Akárcsak az eredeti mintadarab hosszú széles pengével, éles kardélekkel és veszélyes heggyel rendelkezik a kard. Hogy biztosítva legyen, hogy megfelelően könnyű az egykezes használathoz a Cold Steel a kard közepére széles vércsatornát tett, amely segít a penge könnyítésében, az egyensúly javításában, és biztosítja a penge merevségét, hogy ellenálljon a nagy csapásoknak is. 

A markolat kialakítása az eredetire emlékeztet. A kardgomb speciálisan úgy lett kialakítva, hogy minél nagyobb helyet biztosítson a kéznek és kiválóan ellensúlyozza a pengét, amely önmagában is fegyverként funkcionál.


Specifikáció:

Teljes hossz: kb. 95 cm

Pengehossz: kb. 76 cm

Markolat hossz: kb 18,5 cm

Penge anyaga: 1055 acél

Tömege: kb. 1015 g

Tok: Bőr borítású fa hüvely, fém díszítéssel és függesztőkkel

Adatok

Gyártói cikkszám
CST-88NOR
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
1055 acél
Cikkszám
CS13861

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kapcsolódó termékek