Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Normann kard

Normann kard
Normann kard
Normann kard
Normann kard

Normann kard

A Normann kard a Cold Steel-től 96 cm-es hosszal rendelkezik és 1055-ös acélból készült. Acél hüvellyel és réz függesztőkkel szállítjuk.
Bővebben
Várható szállítási idő :
2022.10.07
További adatok
Raktáron
Ingyenes kiszállítás!
124 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 875 pont

Részletek

A Normann kard a Cold Steel-től 96 cm-es hosszal rendelkezik és 1055-ös acélból készült. Acél hüvellyel és réz függesztőkkel szállítjuk.

A Normann harci kedv és folyamatos szomj a kincsek és a földek után, akár csak a híres kardjuk minden kétséget kizáróan viking őseiktől eredeztethető, akik  Észak –nyugat Franciaországi hazájukat III. Károlytól egyezménnyel szerezték meg 911-ben.

Soha sem lévén elégedettek a helyzetükkel  nem telt bele sok idő, hogy megragadják kétélű kardjukat és átkeljenek a csatornán, hogy elfoglalják Britanniát, amely hadjárat leghíresebb csatája a Hastings-i csata volt 1066-ban.

Nagy büszkeséggel tölti el a Cold Steel-t, hogy bemutathatja ennek a kardnak a harckész reprodukcióját. Akárcsak az eredeti mintadarab hosszú széles pengével, éles kardélekkel és veszélyes heggyel rendelkezik a kard. Hogy biztosítva legyen, hogy megfelelően könnyű az egykezes használathoz a Cold Steel a kard közepére széles vércsatornát tett, amely segít a penge könnyítésében, az egyensúly javításában, és biztosítja a penge merevségét, hogy ellenálljon a nagy csapásoknak is. 

A markolat kialakítása az eredetire emlékeztet. A kardgomb speciálisan úgy lett kialakítva, hogy minél nagyobb helyet biztosítson a kéznek és kiválóan ellensúlyozza a pengét, amely önmagában is fegyverként funkcionál.


Specifikáció:

Teljes hossz: kb. 95 cm

Pengehossz: kb. 76 cm

Markolat hossz: kb 18,5 cm

Penge anyaga: 1055 acél

Tömege: kb. 1015 g

Tok: Bőr borítású fa hüvely, fém díszítéssel és függesztőkkel

Adatok

Gyártói cikkszám
CST-88NOR
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
1055 acél
Cikkszám
CS13861

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!