Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kiszállítás

Házhozszállítás

Üdvözöljük régi és új vásárlóinkat a megújult KARDKER webáruházban!

8 éve nyitott meg webáruházunk, azóta állunk folyamatosan vásárlóink szolgálatában. Úgy éreztük ideje megújulni, megszépülni, nem csak külsőleg, hanem funkcionálisan is.

Bízunk benne, hogy ezen az új felületen kellemesebb lesz a nézelődés és vásárlás.

A termékek folyamatos feltöltés alatt vannak, az áruház napról napra frissül és bővül. Az átmeneti időszakban türelmüket kérjük! Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön. 

Pugio

Pugio
Pugio
Pugio
Pugio
Pugio
Pugio
Pugio
Pugio

Pugio

A légiós Pugio rövid katonai tőr volt amelyet a legionáriusok viseltek a bal odalon. Pengeformája első sorban a szúrásra tette ideálissá. A Gladiussal ellentétben nincsenek róla információk, hogy a kötelező viselet részét képezte volna.
Bővebben
Raktáron
Ingyenes kiszállítás!
59 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 420 pont

Részletek

A légiós Pugio rövid katonai tőr volt amelyet a legionáriusok viseltek a bal odalon. Pengeformája első sorban a szúrásra tette ideálissá. A Gladiussal ellentétben nincsenek róla információk, hogy a kötelező viselet részét képezte volna. Külön markolatvédővel nem rendelkezett; a markolat végét kisebb markolatgomb foglalta el.
A Windlass Steelcrafts változata fa markolatával, edzett magas széntartalmú acél pengéjével a legjobban megközelíti az eredetit.

Pengéje éles!


Specifikáció:

Teljes hossz: 48,9 cm

Pengehossz: 31,12 cm

Pengeszélesség: 5,4 cm

Pengevastagság: 0,4 cm

Markolat: keményfa

Tömege: 400 g

Adatok

Gyártó
Windlass Steelcrafts
Cikkszám
WS13547

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!