Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kiszállítás

Házhozszállítás

Üdvözöljük régi és új vásárlóinkat a megújult KARDKER webáruházban!

8 éve nyitott meg webáruházunk, azóta állunk folyamatosan vásárlóink szolgálatában. Úgy éreztük ideje megújulni, megszépülni, nem csak külsőleg, hanem funkcionálisan is.

Bízunk benne, hogy ezen az új felületen kellemesebb lesz a nézelődés és vásárlás.

A termékek folyamatos feltöltés alatt vannak, az áruház napról napra frissül és bővül. Az átmeneti időszakban türelmüket kérjük! Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön. 

River Thames buzogány

River Thames buzogány
River Thames buzogány
River Thames buzogány
River Thames buzogány

River Thames buzogány

A harci bunkók a történelem talán legkorábbi fegyverei. Ennek a fegyvernek a fejlettebb változata a harci buzogány. A tollas harci buzogány a 11. századtól, a lemezpáncélok elterjedésétől kezdte meg a térhódítását.
Bővebben
Raktáron
44 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 315 pont

Részletek

A harci bunkók a történelem talán legkorábbi fegyverei. Ennek a fegyvernek a fejlettebb változata a harci buzogány. A tollas harci buzogány a 11. századtól, a lemezpáncélok elterjedésétől kezdte meg a térhódítását. A kardok egyre kevésbé voltak hatásosak, így egyre jobban elterjedt a harci buzogányok és kalapácsok alkalmazása a csatatereken.

A Windlass Steelcrafts által megalkotott buzogány eredetijét a Temze folyóban lelték föl és a korai 14. századból eredeztethető. Nyele kellően hosszú volt, hogy lóhátról is lehessen a harcban használni. A buzogánnyal a tollaknak köszönhetően rendkívüli csapásokat lehetett mérni az ellenfélre, így közkedvelt fegyver volt.


Specifikáció:

Teljes hossz: 63,5 cm

Penge anyaga: magas széntartalmú acél

Markolat: keményfa

Tömege: 900 g

Adatok

Gyártó
Windlass Steelcrafts
Penge anyaga
magas széntartalmú acél
Cikkszám
WS40916

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!