Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Sosem volt még ilyen könnyű az ajándékozás! Lepje meg szeretteit, barátait online ajándékutalvánnyal!

    

Ajándékutalvány 10000 Ft értékben

Ajándékutalvány 10000 Ft értékben
ÚJ

Ajándékutalvány 10000 Ft értékben

Sosem volt még ilyen könnyű az ajándékozás! Legyen szó szülinapról, karácsonyról vagy akár csak egy kis meglepetésről.
Gyors, egyszerű, kényelmes és környezetbarát.
Bővebben
Raktáron
10 000 Ft

Részletek

Ajándékutalvány a tökéles meglepetésért.
Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

Az online ajándékutalvány egyedülálló lehetőség azoknak:

 • akik szeretnének másokat meglepni, de nem tudják eldönteni, mi lenne a megfelelő ajándék
 • akik olyan ismerősüket szeretnék megajándékozni, akivel személyesen nem áll módjukban találkozni

 

Az online ajándékutalvány előnyei:

Gyors: Vásárlást követően rövid időn belül elküldjük e-mailben az utalványt.

Egyszerű: Online megrendelést követően nem kell várni a futárt.

Környezetbarát: Nincs plasztikkártya, nyomtatni sem szükséges, elegendő akár csak e-mailben továbbküldeni.

Olcsóbb: Megspórolja a szállítási költségét.

 

Miért jó választás az online ajándékutalvány?

 • Bármilyen termékre felhasználható.
 • Részfelhasználás is lehetséges, az összeg több rendelésben is felhasználható.
 • Bárhonnan, kényelmesen megvásárolható.
 • Személyre szabható üzenet.
 • Bármilyen összegben igényelhető.

Ez az ajándékutalvány kizárólag a www.kardker.hu webáruházban, annak teljes árukínálatára érvényesíthető.

Az ajándékutalványt kizárólag elektronikus formában a www.kardker.hu webáruházban leadott megrendeléssel lehet megvásárolni kártyás fizetés vagy előre utalás ellenében.

A megvásárolt ajándékutalvány e-mailen kerül megküldésre a megrendeléskor leadott e-mail címre.  Ha kívánja, ezt a levelet rögtön továbbküldheti ismerősének, vagy kinyomtathatja a személyes átadáshoz. Kérjük, fokozottan ellenőrizze az e-mail cím helyességét, az esetlegesen a felhasználó által hibásan megadott e-mail címre kiküldött ajándékutalványok értékét nem áll módunkban visszatéríteni.

Tetszés szerint többféle értékű utalvány is megvásárolható egyszerre. Pl. ha Ön 35.000 Ft összegben szeretne utalványt vásárolni, helyezzen el a kosárban egy 30.000 Ft-os és egy 5.000 ft-os utalványt. Így a megküldött utalványon az összérték fog szerepelni.
Amennyiben külün-külön szeretné elajándékozni a megvásárolt utalványokat, kérjük a megjegyzés rovatban azt megjelölni, így nem vonjuk össze azok értékét.  

 

Az ajándékutalvány felhasználási feltételei:

 • Az ajándékutalványon feltüntetett összeg a Webáruházban leadott megrendelés végösszegéből kerül levonásra a megrendelés leadásakor a megfelelő „Kupon kód” feliratú rovatban az ajándékutalványon feltüntetett kódsor megadásával.
 • Az ajándékutalvány részlegesen is beváltható. A fennmaradó összeg megmarad és a későbbi időpontokban, akár több rendelésben is beváltható.
 • Az ajándékutalvány pénzre nem váltható.
 • Ha a választott termék vagy termékek ára meghaladja az utalványon feltüntetett összeget, a fennmaradó részt a megrendelő a rendelés végén bankkártyával vagy előre utalással, vagy átvételkor utánvétes fizetéssel, illetve bankkártyával egyenlítheti ki.
 • Miután a Webáruházban történő megrendelés leadásakor a vásárlás során az ajándékutalványon feltüntetett összeg felhasználásra kerül, az utalvány érvényét veszti.
 • A vásárlási szerződéstől való elállás vagy pedig érvényesített reklamáció esetén, amikor az adott vásárlás során ajándékutalvány került felhasználásra, az elállással vagy reklamációval érintett termékek vásárlási összege az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módon kerül visszatérítésre a következők szerint:
       - Amennyiben az elállással vagy reklamációval érintett termékeknek a vásárláskor a Webáruházban feltüntetett értéke nem éri el vagy azonos a vásárláskor felhasznált ajándékutalvány értékével, úgy az érintett termékek vásárláskori árával egyező összegű új ajándékutalvány formájában kerül visszatérítésre.
       - Amennyiben az elállással vagy reklamációval érintett termékek vásárláskori összértéke meghaladja a vásárláskor felhasznált ajándékutalvány értékét, úgy a visszatérítés az eredetileg felhasznált ajándékutalvány összegével azonos összegű új ajándékutalvány és átutalás formájában történik a visszatérítés.
 • Az utalvány a megvásárlásától számított 1 évig érvényes, a dátum lejáratát követően az utalvány érvénytelenné válik, nem váltható vissza és nem újítható meg, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.
 • Az ajándékutalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek az utalvány értékét hordozó kód a birtokában van, az ajándékutalvány bárkire szabadon átruházható. A Kardker Webáruház a kiküldést követően az utalvány tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálja, az ez irányú kérelmek teljesítését kizárja.
 • A kardker.hu nem vállal felelősséget az ajándékutalvány, illetve az utalványértéket hordozó kód elvesztéséért, törléséért vagy megsemmisüléséért, az utalványt pótolni nem tudjuk. Kérjük, az utalványkódot kezelje bizalmasan, tartsa biztonságos helyen. Az ajándékutalványt ne dobja ki, ne törölje addig, míg megrendelését kézhez nem vette, hiszen az utalványra szüksége lehet esetleges reklamáció vagy elállás kezelése esetén.
 • Kérjük gondosan őrizze az utalvány azonosító kódját, mert az illetéktelen felhasználásból fakadó kárért felelősséget a kardker.hu nem vállal.

Adatok

Cikkszám
AU10000

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek