Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kiszállítás

Házhozszállítás

Üdvözöljük régi és új vásárlóinkat a megújult KARDKER webáruházban!

8 éve nyitott meg webáruházunk, azóta állunk folyamatosan vásárlóink szolgálatában. Úgy éreztük ideje megújulni, megszépülni, nem csak külsőleg, hanem funkcionálisan is.

Bízunk benne, hogy ezen az új felületen kellemesebb lesz a nézelődés és vásárlás.

A termékek folyamatos feltöltés alatt vannak, az áruház napról napra frissül és bővül. Az átmeneti időszakban türelmüket kérjük! Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön. 

Dán harci fejsze

Dán harci fejsze

Dán harci fejsze

A korabeli viking hadjáratok mély nyomot hagytak számos európai kultúrában. A vikingeket leginkább a dánokkal azonosították és így is emlegették őket.
Bővebben
Nincs raktáron
23 590 Ft
Nem vásárolható!
A vásárlás után járó pontok: 165 pont

Részletek

A korabeli viking hadjáratok mély nyomot hagytak számos európai kultúrában. A vikingeket leginkább a dánokkal azonosították és így is emlegették őket. A fő harci eszközük az egyedi kialakítású kardjuk mellett a fejsze volt, amely a karddal szemben hétköznapokban használt munkaeszközként szinte minden vagyoni háttérrel rendelkező ember számára rendelkezésre állt. A viking hadjáratok bebizonyították, hogy nem csak a favágásban de a harci alkalmazásban is remekül megállja a helyét.

Specifikáció:

Teljes hossz: 85,5 cm

Penge anyaga: magas széntartalmú acél

Markolat: keményfa

Tömege: 1200 g

Adatok

Penge anyaga
magas széntartalmú acél
Cikkszám
HA85275

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!