Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2023.10.27

A 2022-ben a TOP 100 legjobb webáruház közé jutott be a Kardker Webáruház az Év Webshopja versenyen a szakmai zsűri döntése alapján.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a zsűri.

2023-ban már több, mint 1000 webáruház nevezett a versenyre, így nagy megtiszteltetés, hogy webáruházunk a TOP 30 legjobb közé került. 

Ez egy nagyon fontos visszajelzés számunkra, amelyet vásárlóink is folyamatosan közvetítenek felénk, hogy az előző évhez képet is sokat fejlődtünk és növekedtünk  A vevőkiszolgálásunk javításába és a vásárlói élmény növelésébe fektetett munka mellett az általunk biztosított szakmai támogatás és segítségnyújtás is rendkívül fontos szempont, amelyet TikTok csatornánk ezévi elindításával újabb felületre terjesztettünk ki.


Nagy öröm és megtiszteltetés a TOP 30 legjobb webáruház közé kerülni, de ami még ennél is fontosabb, hogy vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva folytassuk a megkezdett munkát és valósítsuk meg legújabb terveinket.

2023.03.09

Gil Hibben neves amerikai késtervező mester.

Híres egyedi tervezésű késeiről, amelyek között megtalálhatók dobókések, vadászkések, bowie kések és fantasy kések egyaránt.
1935-ben született, késtervezői pályája azonban 1964-ben indult be igazán, amikor már főállásban csak kések tervezésével és készítésével foglalkozott. Ő használt először 440C rozsdamentes acélt késkészítéshez. Hírneve fokozatosan nőtt, egyre több közös vállalkozásba fogott nagy cégekkel. Jelentős áttörést hozott pályájában, amikor Sylvester Stallone felkérte, hogy tervezzen modern bowie stílusú kést a Rambo filmekhez.

Ezt követően hosszú távú gyümölcsöző együttműködésbe kezdett a United Cutlery vállalattal, így a szélesebb körben is ismertté váltak a munkái.


Több híres filmben is feltűnnek a Gil Hibben által tervezett kések:

 • Spawn - Az ivadék
 • Mortal Kombat
 • Tökéletes fegyver
 • Született gyilkosok
 • Az Úszó erőd
 • Babylon 5
 • Star Trek
 • Feláldozhatók


Késtervezői munkásságának vitathatatlan mérföldköveit és egyben megkoronázását is jelentik az évfordulókra kiadott speciális kései, amelyekben megmutatja rendkívüli tudását és a kések iránti elhivatottságát és szeretetét.

A 65. évfordulóra készített kései hűen tükrözik ezen értékeket:

    

 

     

 

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

2022.12.15

Ajándékutalvány a tökletes meglepetésért.

Lepje meg szeretteit, barátait Kardker ajándékutalvánnyal!

Ez az az ajándék, amivel biztosan nagy sikert fog aratni, ugyanis webshopunkban BÁRMIRE fel lehet használni az utalványon szereplő összeget, ráadásul, mivel a megajándékozott olyan termékeket választ, amilyeneket szeretne, 100%, hogy tetszeni fog neki az ajándéka és örülni fog neki! : )

Kiváló meglepetés születésnapra, névnapra, karácsonyra és bármilyen alkalomra.

>>  Részletek és vásárlás.

Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

Maasai Spear

Maasai Spear
Maasai Spear
Maasai Spear
Maasai Spear
Maasai Spear
Maasai Spear
Maasai Spear
Maasai Spear
Maasai Spear
Maasai Spear

Maasai Spear

A Never Unarmed Maasai Spear lándzsa ötvözi a Kelet-Afrikai Maasai törzs tradícióit a modern anyagokkal így egy rendkívül hatékony lándzsát alkotva, amely legalább annyira tökéletes vágó mint szúrófegyver.


 

Szállítási költség: csomagpontba 1.390 Ft, házhozszállítással 1.590 Ft
(utánvét esetén + 400 Ft)
50.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

Szállító futárszolgálat: GLS

Bővebben
Várható szállítási idő :
2024.04.17
További adatok
Raktáron
Ingyenes kiszállítás!
87 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 616 pont

Részletek

A Never Unarmed Maasai Spear lándzsa ötvözi a Kelet-Afrikai Maasai törzs tradícióit a modern anyagokkal így egy rendkívül hatékony lándzsát alkotva, amely legalább annyira tökéletes vágó mint szúrófegyver. A lándzsa méretei és kezelhetősége megegyezik az eredeti törzsi lándzsáéval, amely a Never Unarmed alapítója Lynn C. Thompson magánkollekciójának a része.  A Maasai törzs harcosai vadászatra és harcra egyaránt használják ezt a lándzsát és lényegében sehova nem mennek nélküle, az egyik legnagyobb becsben tartott magántulajdonuk. A lándzsa hátsó része egy hosszú acél tüskében végződik, amely nem csak a lándzsa kiegyensúlyozására tökéletes, de fegyverként kiegészíti az elsődleges lándzsahegyet. Alkalmas döfésre, pajzsok vagy könnyű páncélok ellen ideális fegyver. 

A Maasai harcosok olyannyira biztosak fegyverük tökéletességében, hogy az ifjú harcos jelölteknek egyedül kell a lándzsájukkal egy oroszlánt leteríteni, mielőtt beállhatnak a felnőtt férfi harcosok közé egyenrangúként, ezzel bizonyítva a rátermettségüket és az elszántságukat.

A Maassai lándzsa három részből áll. A fő pengéje egy 67 cm hosszú, éles lándzsafej erős, edzett S50C acélból. A lándzsafejet Secure-Ex védőtokkal szállítjuk. A lándzsa végén található 75 cm hosszú kiegyensúlyozó tüske fej szintén S50C acélból van.  A lándzsa két végét erős amerikai kőrisfa nyél köti össze.

A lándzsát szétszerelve szállítjuk, az összeszerelés csak pár percet vesz igénybe. A szereléshez szükséges csavarok megtalálhatóak a dobozban, a szerelési utasítás a doboz hátoldalán.

Maasai Spear - specifikáció:

 • Teljes hossz: 185,5 cm
 • Pengehossz: 56 cm
 • Pengevastagság: 0,2 cm
 • Pengeszélesség: 4,5 cm
 • Fej anyaga: S50C magas széntartalmú acél
 • Nyél: amerikai kőris
 • Tok: Secure-Ex pengevédő
 • Tömege: 1620 g

Adatok

Gyártó
Never Unarmed
Penge anyaga
S50C
Cikkszám
CS95SEE

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek