Ajánljuk:

dilnox mágneses golyók

Hírek

2024.06.24

2024.06.22-én a Kardker Webáruház kitelepülőként részt vett a A Debrecenben megrendezett Fantasy Day anime és cosplay fesztiválon.

A fesztivál gazdag programja minden érdeklődő korosztály számára nagyszerű élményeket kínált.

A webáruházunk az alkalomhoz illő kínálattal várta kedves vásárlóit a rendezvényen, amelyben népszerű anime és manga sorozatok legendás kardjait hoztuk el (Witcher, One Piece, Attack on Titam, Demonslayer, Bleach, Blue Exorcist, Nier: Automata, stb...).

Nagyon örülünk a személyes találkozásnak és a sok kötetlen beszélgetésnek. Köszönjük a pozitív visszajelzéseket és várjuk a következő alkalmat a vevőinkkel való újabb személyes találkozásra.

2023.10.27

A 2022-ben a TOP 100 legjobb webáruház közé jutott be a Kardker Webáruház az Év Webshopja versenyen a szakmai zsűri döntése alapján.

Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a „kicsi” és az „óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő eséllyel indulnak, hiszen kizárólag szakmai szempontok szerint dönt a zsűri.

2023-ban már több, mint 1000 webáruház nevezett a versenyre, így nagy megtiszteltetés, hogy webáruházunk a TOP 30 legjobb közé került. 

Ez egy nagyon fontos visszajelzés számunkra, amelyet vásárlóink is folyamatosan közvetítenek felénk, hogy az előző évhez képet is sokat fejlődtünk és növekedtünk  A vevőkiszolgálásunk javításába és a vásárlói élmény növelésébe fektetett munka mellett az általunk biztosított szakmai támogatás és segítségnyújtás is rendkívül fontos szempont, amelyet TikTok csatornánk ezévi elindításával újabb felületre terjesztettünk ki.


Nagy öröm és megtiszteltetés a TOP 30 legjobb webáruház közé kerülni, de ami még ennél is fontosabb, hogy vásárlóink elégedettségét szem előtt tartva folytassuk a megkezdett munkát és valósítsuk meg legújabb terveinket.

2023.03.09

Gil Hibben neves amerikai késtervező mester.

Híres egyedi tervezésű késeiről, amelyek között megtalálhatók dobókések, vadászkések, bowie kések és fantasy kések egyaránt.
1935-ben született, késtervezői pályája azonban 1964-ben indult be igazán, amikor már főállásban csak kések tervezésével és készítésével foglalkozott. Ő használt először 440C rozsdamentes acélt késkészítéshez. Hírneve fokozatosan nőtt, egyre több közös vállalkozásba fogott nagy cégekkel. Jelentős áttörést hozott pályájában, amikor Sylvester Stallone felkérte, hogy tervezzen modern bowie stílusú kést a Rambo filmekhez.

Ezt követően hosszú távú gyümölcsöző együttműködésbe kezdett a United Cutlery vállalattal, így a szélesebb körben is ismertté váltak a munkái.


Több híres filmben is feltűnnek a Gil Hibben által tervezett kések:

  • Spawn - Az ivadék
  • Mortal Kombat
  • Tökéletes fegyver
  • Született gyilkosok
  • Az Úszó erőd
  • Babylon 5
  • Star Trek
  • Feláldozhatók


Késtervezői munkásságának vitathatatlan mérföldköveit és egyben megkoronázását is jelentik az évfordulókra kiadott speciális kései, amelyekben megmutatja rendkívüli tudását és a kések iránti elhivatottságát és szeretetét.

A 65. évfordulóra készített kései hűen tükrözik ezen értékeket:

    

 

     

 

2023.01.20

2022 rendkívül változatos év volt számunkra. Rengeteg új termékkel bővültünk, sok pozitív visszajelzést kaptunk vásárlóinktól, melyeket ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az alábbi linkeken szeretnénk bemutatni, hogy a KARDOK, KÉSEK valamint FEJSZÉK ÉS TOMAHAWKOK kategóriákban mely termékek voltak a legvonzóbbak a tavalyi évben vásárlóink számára.

>> Legnépszerűbb kardok

>> Legnépszerűbb kések

>> Legnépszerűbb fejszék és tomahawkok

Szűrés

TOP termékek

Kiszállítás

Házhozszállítás

BLOG

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Az elégedett vásárlók öröme számunkra a legnagyobb siker!

Magyar vállalkozás, saját raktárkészlet
100%-ban magyar tulajdonú, Magyarországon bejegyzett vállalkozás.

10 éve a vásárlók szolgálatában
A Kardker Webáruház 2013-ban indult. Folyamatosan fejlődünk és fejlesztünk, hogy a lehető legnagyobb vásárlói élményt nyújthassuk.

Elérhető ügyfélszolgálat és gyors ügyintézés
Munkanapokon telefonon vagy e-mail-en keresztül állunk vásárlóink rendelkezésére, hogy segítsünk valóra váltani álmaikat és kiválasztani a megfelelő terméket széles kínálatunkból.

A termékek 75%-a raktáron
Több, mint 1500 féle termékünk 75%-a készletről elérhető gyors kiszállítással.

Kockázatmentes vásárlás és 14 napos visszaküldés
Vásárolna egy kardot, de nem biztos benne, hogy a megfelelőt választotta? Ügyfélszolgálatunk mindenben segít, hogy megválaszolja felmerült kérdéseit. Ha megrendelés után valami miatt mégsem elégedett a termékkel, küldje vissza hozzánk megrendeléstől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül és segítünk másikat választani vagy visszautaljuk a termék vételárát.

Neves gyártók minőségi termékei a kínálatban
Kiemelt figyelmet fordítunk, hogy minőségképes beszállítói körrel dolgozzunk, az ő kínálatukból is a legnevesebb gyártók magas minőségi előírások szerint készülő termékeit integráljuk be a kínálatunkba.

Villámgyors kiszállítás
Kínálatunkban szereplő termékek 75%-a azonnal elérhető raktárkészletről. Ha munkanapokon 11:00 óráig megrendel tőlünk egy készleten lévő terméket, azt még a megrendelés napján feladjuk és a futárszolgálat már a következő munkanapon kézbesíti is Önnek.

Több, mint 15.000 elégedett vásárló
Az eddig eltelt 10 év alatt több mint 15.000 vásárló álmát váltottuk valóra, ami számunkra legalább akkora örömöt jelent, mint vásárlóinknak, akik rendszeresen visszatérnek hozzánk megtekinteni folyamatosan bővülő kínálatunkat és megismerni aktuális híreinket.

Többféle szállítási és fizetési mód
Mindhárom leggyakrabban használt fizetési megoldás elérhető webáruházunkban. Választhat kényelmes bankkártyás fizetést, előre elutalhatja a megrendelés végösszegét a számlájáról vagy a csomag kézhezvételét követően fizethet a futárnál is készpénzzel vagy bankkártyával.
Csomagját kérheti házhoz szállítva vagy az ország 400 településésének 1000 GLS csomagpontjának egyikébe.

Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett
A futárszolgálattal folyamatosan egyeztetve próbáljuk szállítási költségeinket a lehető legalacsonyabban tartani és 50.000 Ft-os megrendelési érték felett át is vállaljuk a szállítási költséget a vásárlóinktól.

Széles és folyamatosan bővülő árukínálat
A több mint 1500 féle termékünk mellett kínálatunkat vásárlóink visszajelzésével összhangban folyamatosan bővítjük. Érdemes hetente többször visszalátogatni a weboldalunkra és az Újdonságok menüpontban megismerni legújabb termékeinket.

Pontgyűjtő program és kedvezmények
Nagyra becsüljük visszatérő vásárlóink bizalmát, hogy minket választanak és szeretnénk hűségpont akciónkkal köszönetet mondani, amelyről részletesen a Pontgyűjtés menüpontban olvashat.

Kényelmes és egyszerű vásárlási felület
Webáruházunk kialakításánál és felépítésénél nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy mind a tájékozódás a honlapunkon, mind az elérhető információk mennyisége és minősége a lehető legjobban kielégítse vásárlóink igényeit. Amennyiben segítségre van szüksége valamely termék vagy információ megtalálása vagy a megrendelés folyamatával kapcsolatban keressen bátran elérhetőségünkön és az ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.