Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kiszállítás

Házhozszállítás

Üdvözöljük régi és új vásárlóinkat a megújult KARDKER webáruházban!

8 éve nyitott meg webáruházunk, azóta állunk folyamatosan vásárlóink szolgálatában. Úgy éreztük ideje megújulni, megszépülni, nem csak külsőleg, hanem funkcionálisan is.

Bízunk benne, hogy ezen az új felületen kellemesebb lesz a nézelődés és vásárlás.

A termékek folyamatos feltöltés alatt vannak, az áruház napról napra frissül és bővül. Az átmeneti időszakban türelmüket kérjük! Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön. 

Olasz Falchion

Olasz Falchion

Olasz Falchion

A falchion kardok kimondottan vágásra optimalizált kardok egy élű, nehéz pengével. A XVI. század elején élték virágkorukat. Kimondottan közkedveltek voltak mivel rendkívüli vágóképességének köszönhetően mégy a gyűrűpáncéllal szemben is hatásosak voltak.
Bővebben
Raktáron
Ingyenes kiszállítás!
95 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 672 pont

Részletek

A falchion kardok kimondottan vágásra optimalizált kardok egy élű, nehéz pengével. A XVI. század elején élték virágkorukat. Kimondottan közkedveltek voltak mivel rendkívüli vágóképességének köszönhetően mégy a gyűrűpáncéllal szemben is hatásosak voltak. Nagyon sokféle kialakításban gyártották őket. A reneszánsz idején a népszerűsége némileg lecsökkent, de ez a kard harcértékéből semmmit nem von le. Ez az olasz változat egy Firenzében található múzeumi példány pontos másolata korszerű anyagok felhasználásával. A penge magas széntartalmú acélból készült. A kardgomb és a kézvédő acélból, a markolat kemyényfából készült. 

Gyönyörű és teljesen funkcionális kard!

Hüvellyel együtt.


Specifikáció:

Teljes hossz: 83,82 cm

Pengehossz: 66,04 cm

Pengevastagság: 0,48 cm

Pengeszélesség: 4,45 cm

Markolathossz: 17,78 cm

Tömege: 1413,75 g

Tok: Bőr borítású fa hüvely

Adatok

Gyártó
Windlass Steelcrafts
Penge anyaga
magas széntartalmú acél
Cikkszám
WS13558

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!