Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kiszállítás

Házhozszállítás

Üdvözöljük régi és új vásárlóinkat a megújult KARDKER webáruházban!

8 éve nyitott meg webáruházunk, azóta állunk folyamatosan vásárlóink szolgálatában. Úgy éreztük ideje megújulni, megszépülni, nem csak külsőleg, hanem funkcionálisan is.

Bízunk benne, hogy ezen az új felületen kellemesebb lesz a nézelődés és vásárlás.

A termékek folyamatos feltöltés alatt vannak, az áruház napról napra frissül és bővül. Az átmeneti időszakban türelmüket kérjük! Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön. 

Smatchet

Smatchet
Smatchet
Smatchet
Smatchet

Smatchet

A Cold Steel bemutatja a Smatchet machetét, amellyel új életet lehel egy II. világháborús klasszikusba. Hatékonyságával komoly tekintélyt vívott ki magának a közelharctól a dzsugelharcon keresztül az utcai összecsapásokig.
Bővebben
Raktáron
11 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 84 pont

Részletek

A Cold Steel bemutatja a Smatchet machetét, amellyel új életet lehel egy II. világháborús klasszikusba. Hatékonyságával komoly tekintélyt vívott ki magának a közelharctól a dzsugelharcon keresztül az utcai összecsapásokig. Sima erős pengéje önmagában is félelemmel töltötte el az ellenfelet, és magabiztossággal és elszántsággal a használóját. A Cold Steel interpretációja ennek a klasszikus katonai késnek szintén magán viseli a jellegzetes jegyeket, mint például a széles lándzsahegy jellegű pengeformát, fémmel erősített kézvédővel és időjrásálló masszív polipropilén markolattal. Egy különleges darab ami machete és rövid kard is egyben. A pengéje korrózióálló bevonattal van ellátva, hogy megvédje az időjárás viszontagságaitól.  

Megfizethető, erős és megbízható! Ezek a fő jellemzői.

Aki egy ilyen machetét tart az övén bármilyen szituációval kerül is szembe, magabiztosan nézhet elé.Specifikáció:

Teljes hossz: 50 cm

Pengehossz: 35,6 cm

Penge anyaga: 1055 acél

Markolathossz: 14,6 cm

Markolat anyaga: polypropylén

Tömege: 652 g

Tok: Cor-Ex™ tok

Adatok

Gyártói cikkszám
CST-97SMATS
Gyártó
Cold Steel
Penge anyaga
1055 acél
Cikkszám
CS85304

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!